Στο επίκεντρο των αποκαλύψεων για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες, την λεγόμενη και πολεοδομική μαφία, βρίσκεται η Α.Χ., η οποία παύθηκε πρόσφατα από τα καθήκοντα της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Γαλατσίου, με απόφαση του Δημάρχου, Γιώργου Μαρκόπουλου.
Η απομάκρυνσή της έρχεται σε συνέχεια της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης από την ΕΛ.ΑΣ., στην οποία η ίδια φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο μαζί με τον σύζυγό της.
Επιλογή Κεραμέως η συλληφθείσα για την πολεοδομική μαφία
Αξιοσημείωτο είναι πως η Α.Χ. ανήκε σε μια επιλεγμένη ομάδα στελεχών που προωθήθηκαν επί υπουργίας Νίκης Κεραμέως στο Υπουργείο Εσωτερικών το 2024.
Τα στελέχη αυτά είχαν παρουσιαστεί ως «εκλεκτά» μέλη της δημόσιας διοίκησης, έχοντας λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση για να στελεχώσουν καίριες θέσεις (όπως αναλυτές πολιτικής και νομοτέχνες), με στόχο τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την εξυπηρέτηση του πολίτη!
Δείτε επίσης:
- Κύκλωμα πολεοδομίας: Σήμερα οι απολογίες των 6 κατηγορουμένων
- Email gate: Θυσίες αμνών στον «γαλάζιο» βωμό της εξουσίας


Σε πια χωρα του κοσμου , γινοντε τετοια αισχοι , σκανδαλα, και οτι παρανομο υπαρχει .Ενα Κρατος που πολλοι δεν ασχολουντε βλεπουνε . Τα Κρατοι δικαιου , εχουν πολιτισμο και αναπτυξη , και τα ΜΜΕ προστατευουν τους πολιτες , απο το παραμικρο σκανδαλο πρωτου βγει στον αερα .Θελουμε Κρατος , πρεπει να γυρισουμε 180 μοιρες . Eιναι κριμα το 2026 , να ειμαστε ο πατος της ΕΕ. με αυτην την ομορφη Χωρα .