ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΊος: Αλβανός προκάλεσε μπάχαλο στο Κέντρο Υγείας και δάγκωσε τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος

Ίος: Αλβανός προκάλεσε μπάχαλο στο Κέντρο Υγείας και δάγκωσε τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος

Μαζί με 17χρονο ομοεθνή του δημιούργησαν πραγματικό χάος στο νησί

Ένα απίστευτο επεισόδιο βίας εκτυλίχθηκε στην Ίο, με πρωταγωνιστές δύο αλλοδαπούς που μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης μια δημόσια δομή υγείας και στη συνέχεια επιτέθηκαν στις αρχές. Ένας 28χρονος άνδρας από την Αλβανία κατέληξε με χειροπέδες, καθώς στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη και να δραπετεύσει, δεν δίστασε να επιτεθεί στον επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, καταφέρνοντάς του ένα ισχυρό δάγκωμα.

Χάος στην υγειονομική μονάδα του νησιού

Η αναστάτωση ξεκίνησε όταν ο 28χρονος αλλοδαπός, μαζί με έναν συμπατριώτη του ηλικίας 17 ετών, εισέβαλαν στο Κέντρο Υγείας της Ίου και άρχισαν να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του. Οι υπεύθυνοι της μονάδας, βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, κάλεσαν αμέσως την ΕΛΑΣ, καταγγέλλοντας τους δύο άνδρες για διατάραξη της δημόσιας υπηρεσίας, γεγονός που οδήγησε στην άμεση προσαγωγή τους από τους αστυνομικούς.

Η επίθεση στον διοικητή και η ακινητοποίηση

Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο έκρυθμη μόλις οι δύο Αλβανοί μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο. Ο μεγαλύτερος από τους δύο αρνήθηκε πεισματικά να υπακούσει στις εντολές των αστυνομικών και επιχείρησε να αποδράσει τρέχοντας προς την έξοδο. Όταν ο διοικητής του τμήματος μπήκε μπροστά για να τον εμποδίσει, ο δράστης του επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα και τον δάγκωσε στο πόδι, πριν τελικά οι υπόλοιποι αστυνομικοί καταφέρουν να τον ρίξουν στο έδαφος και να τον ακινητοποιήσουν οριστικά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης