11-7-2020

Θερμό επεισόδιο ΗΠΑ – Ρωσίας με αναχαίτιση αεροσκάφους πάνω από τη Μεσόγειο!

Νέο εξαιρετικά επικίνδυνο συμβάν έγινε γνωστό πριν από λίγο στην περιοχή μας η οποία τείνει να μετατραπεί σε ένα φυτίλι παγκόσμιας ανάφλεξης. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, δύο ρωσικά Σουχόι SU-35 Παρενόχλησαν αμερικανικό αεροσκάφος του πολεμικού ναυτικού, ναυτικής συνεργασίας τύπου P-8.

Οι αμερικανικές πήγες έκαναν λόγο ευθέως για παρεμπόδιση του αμερικανικού αεροσκάφους από τα ρωσικά, έκαναν λόγο για επικίνδυνους ελιγμούς, έκαναν λόγο κυριολεκτικά για μία κατάσταση ψυχρού πολέμου. Και όλα αυτά, πάνω από την ανατολική Μεσόγειο.

Ας μην ξεχνάμε ότι χθες το Newsbreak.gr σας ενημέρωσε για την σύρραξη μέσα στη νύχτα, της αμερικανικής και της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα! Αναφορικά με το θέμα της Λιβύης Και τις σοβαρές αλληλοκατηγορίες.

Τι απαντούν οι ρώσοι για το επεισόδιο πάνω από την Μεσόγειο

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, οι ρώσοι επιβεβαιώνουν εμμέσως το επεισόδιο, δίνοντας μία σκληρή απάντηση. Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως «εάν οι αμερικανοί δεν θέλουν να παρενοχλούνται και να αναχαιτίζονται, ας σταματήσουν να στέλνουν κατασκοπευτικά αεροσκάφη κοντά στην ρωσική βάση στην Λατάκεια»!

Με αυτόν τον τρόπο οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν όσα ισχυρίζονται οι αμερικάνοι, αλλά ανταποδίδουν τις κατηγορίες μιλώντας ευθέως για αμερικανική κατασκοπεία πάνω από την ρωσική βάση.

Ας ελπίσουμε να μην γίνει η περιοχή μας εφαλτήριο για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, που όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο τελευταίος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ