Θερμό επεισόδιο ΗΠΑ – Ρωσίας με αναχαίτιση αεροσκάφους πάνω από τη Μεσόγειο!

Must Read

Νέο εξαιρετικά επικίνδυνο συμβάν έγινε γνωστό πριν από λίγο στην περιοχή μας η οποία τείνει να μετατραπεί σε ένα φυτίλι παγκόσμιας ανάφλεξης. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, δύο ρωσικά Σουχόι SU-35 Παρενόχλησαν αμερικανικό αεροσκάφος του πολεμικού ναυτικού, ναυτικής συνεργασίας τύπου P-8.

Οι αμερικανικές πήγες έκαναν λόγο ευθέως για παρεμπόδιση του αμερικανικού αεροσκάφους από τα ρωσικά, έκαναν λόγο για επικίνδυνους ελιγμούς, έκαναν λόγο κυριολεκτικά για μία κατάσταση ψυχρού πολέμου. Και όλα αυτά, πάνω από την ανατολική Μεσόγειο.

Ας μην ξεχνάμε ότι χθες το Newsbreak.gr σας ενημέρωσε για την σύρραξη μέσα στη νύχτα, της αμερικανικής και της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα! Αναφορικά με το θέμα της Λιβύης Και τις σοβαρές αλληλοκατηγορίες.

Τι απαντούν οι ρώσοι για το επεισόδιο πάνω από την Μεσόγειο

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, οι ρώσοι επιβεβαιώνουν εμμέσως το επεισόδιο, δίνοντας μία σκληρή απάντηση. Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται πως «εάν οι αμερικανοί δεν θέλουν να παρενοχλούνται και να αναχαιτίζονται, ας σταματήσουν να στέλνουν κατασκοπευτικά αεροσκάφη κοντά στην ρωσική βάση στην Λατάκεια»!

Με αυτόν τον τρόπο οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν όσα ισχυρίζονται οι αμερικάνοι, αλλά ανταποδίδουν τις κατηγορίες μιλώντας ευθέως για αμερικανική κατασκοπεία πάνω από την ρωσική βάση.

Ας ελπίσουμε να μην γίνει η περιοχή μας εφαλτήριο για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, που όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο τελευταίος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This