Αντεπίθεση από ξηράς και αέρος στη Λιβύη με δεκάδες Τούρκους παραστρατιωτικούς νεκρούς

Must Read

Χθες το Newsbreak.gr αποκάλυψε ότι οι μηχανές των Μιγκ 29 είχαν ανάψει και ετοιμαζόντουσαν για χτύπημα. Αυτό και έγινε, με τις δυνάμεις του εθνικού στρατού της Λιβύης σε μία αιφνιδιαστική επίθεση να εκτελούν δεκάδες τούρκους παραστρατιωτικούς δολοφόνους, οι οποίοι προγενέστερα είχαν προβεί σε απίστευτες θηριωδίες στην πόλη Ταρχούνα, αλλά και στο κονβόι προσφύγων που εγκατέλειπαν την πόλη!

Ασύλληπτες οι τουρκικές θηριωδίες στην Λιβύη

Τα τούρκικα στίφη με το που κατέλαβαν την πόλη, προέβησαν σε ασύλληπτες καταστροφές, σφαγές και βεβηλώσεις. Όπως το Newsbreak.gr αποκάλυψε χθες, έσφαξαν για πλάκα μέχρι και τα ζώα από τον ζωολογικό κήπο της πόλης. Δολοφόνησαν εν ψυχρώ υπάλληλο του δήμου που είχε μείνει πίσω. Κατέστρεψαν πλήρως σπίτια, καταστήματα αλλά ακόμα και το εμπορικό κέντρο της πόλης που ήταν ένα πραγματικό στολίδι. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, βομβάρδισαν με τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη το κομβόι των προσφύγων που εγκατέλειπε την περιοχή, δολοφονώντας δύο ολόκληρες οικογένειες!

Η αντεπίθεση του Εθνικού Λιβυκού στρατού

Όταν οι τούρκοι έδωσαν εντολή στο κονβόι των παραστρατιωτικών να κινηθεί προς την Σύρτη, βασισμένοι σε πληροφορίες που ήθελαν τον Χαφτάρ να εγκαταλείπει την πόλη, έπεσαν στην παγίδα. Δύο μαχητικά τύπου MIG 29, απογειώθηκαν και κατέρριψαν αμέσως τα τούρκικα μη επανδρωμένα που επιτηρούσαν την περιοχή όπου εκινείτο το κονβόι των παραστρατιωτικών. Και τότε ολοκληρώθηκε η παγίδα θανάτου. Η 128η Ταξιαρχία πεζικού του εθνικού στρατού της Λιβύης, πλαγιοκόπησε από την έρημο το κομβόι το οποίο νόμιζε πως δεν θα συναντήσει αντίσταση, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς σχεδόν τα πάντα. Με αποτέλεσμα τουλάχιστον 35 τούρκοι παραστρατιωτικοί να εκτελεστούν επιτόπου, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των αιχμαλώτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This