Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν κατά της Ελλάδας: «Συμμαζευτείτε»!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο Τούρκος Πρόεδρος μίλησε στο TRT, κρατικό κανάλι της χώρας και εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας, επειδή τολμήσαμε να μιλήσουμε για υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας!

Αναφερόμενος στις ελληνικές δηλώσεις περί στρατιωτικής ετοιμότητας απέναντι στην Τουρκία, αν απειληθεί η εθνική μας κυριαρχία, κραύγασε: «Η Ελλάδα κάνει έντονες δηλώσεις. Πιστεύετε ότι μπορείτε να μιλάτε στην Τουρκία έτσι; Ποιον κοροϊδεύετε; Συμμαζευτείτε και να ξέρετε τα όριά σας. Είναι σαφές τι θα κάνει η Τουρκία εάν η Ελλάδα δεν συμμαζευτεί και δεν μάθει τα όριά της».

Για την Αγία Σοφία και την πρόθεσή του να την μετατρέψει σε τζαμί: «Η Ελλάδα τώρα λέει ‘Μην την μετατρέψετε σε τζαμί’. Είστε επικεφαλής στην Τουρκία ή εμείς είμαστε;»

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ