Συλλάβετε τώρα τα πληρώματα των τουρκικών αλιευτικών που παραβιάζουν τα χωρικά μας ύδατα!

Must Read

Δύο βδομάδες πριν το newsbreak.gr είχε αποκαλύψει την τουρκική απόβαση μέσω αλιευτικών στην Σύρο. Οι απαντήσεις τότε της κυβέρνησης αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας, μιλώντας για καιρικές συνθήκες που τα παρέσυραν εκεί, λέγοντας ότι είχαν πουλήσει την πραμάτεια τους στην Μεσόγειο και απλώς γυρνούσαν περνώντας από τη Σύρο κι άλλα γραφικά.

Τουρκικά αλιευτικά Μύκονος

Σήμερα έχουμε το ίδιο κρούσμα στην Μύκονο. Πρόκληση που μάλιστα καλύπτεται ζωντανά από το Μύκονος live TV. Εδώ δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για δικαιολογίες από πλευράς της κυβέρνησης. Το λιμενικό πρέπει να πάρει εντολή και να κάνει ρεσάλτο στο τουρκικό αλιευτικό, να το κατάσχει και να συλληφθεί το πλήρωμα. Και αυτή είναι η μόνη αντίδραση που πρέπει να γίνεται απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη τουρκική πρόκληση αυτού του μεγέθους. Φτάνει πια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This