Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

«Τύμπανα πολέμου» κρούει ο Ερντογάν μετά τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

« Η Μέρκελ μου ζήτησε να σταματήσουμε τις γεωτρήσεις!«

Απασφάλισε ο Ερντογάν μέσα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας που δεν χάνει ευκαιρία να βεβηλώνει, κατά την προσευχή της Παρασκευής. Αναφερόμενος στην πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου, την χαρακτήρισε «ανύπαρκτη»  και ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή να ξεκινήσουν άμεσα οι γεωτρήσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όμως οι ισχυρισμοί του για μυστική διπλωματία μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας με την διαμεσολάβηση της Μέρκελ. Ο ίδιος είπε ότι η Μέρκελ του ζήτησε να σταματήσει τις γεωτρήσεις, ο ίδιος εξέφρασε ενστάσεις διότι «δεν εμπιστεύεται τους έλληνες», ενώ παράλληλα είχαν ξεκινήσει μυστικές συνομιλίες με την Ελλάδα!

Έπειτα από την ανακοίνωση της συμφωνίας όμως, δήλωσε ότι σταματά κάθε συνομιλία με την Ελλάδα ενώ δήλωσε ότι το Μπαρμπαρός ξεκινά ήδη γεωτρήσεις. Κοινώς, προαναγγέλλει εισβολή στην Ελληνική ΑΟΖ.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ