«Τύμπανα πολέμου» κρούει ο Ερντογάν μετά τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου

Must Read

« Η Μέρκελ μου ζήτησε να σταματήσουμε τις γεωτρήσεις!«

Απασφάλισε ο Ερντογάν μέσα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας που δεν χάνει ευκαιρία να βεβηλώνει, κατά την προσευχή της Παρασκευής. Αναφερόμενος στην πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου, την χαρακτήρισε «ανύπαρκτη»  και ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή να ξεκινήσουν άμεσα οι γεωτρήσεις.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όμως οι ισχυρισμοί του για μυστική διπλωματία μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας με την διαμεσολάβηση της Μέρκελ. Ο ίδιος είπε ότι η Μέρκελ του ζήτησε να σταματήσει τις γεωτρήσεις, ο ίδιος εξέφρασε ενστάσεις διότι «δεν εμπιστεύεται τους έλληνες», ενώ παράλληλα είχαν ξεκινήσει μυστικές συνομιλίες με την Ελλάδα!

 

Έπειτα από την ανακοίνωση της συμφωνίας όμως, δήλωσε ότι σταματά κάθε συνομιλία με την Ελλάδα ενώ δήλωσε ότι το Μπαρμπαρός ξεκινά ήδη γεωτρήσεις. Κοινώς, προαναγγέλλει εισβολή στην Ελληνική ΑΟΖ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This