Τι απαντάει το ΓΕΝ για την επακούμβηση ελληνικής φρεγάτας με τουρκική

Must Read

Το απόγευμα της Τετάρτης, λίγη ώρα πριν δοθεί στη δημοσιότητα το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κρίση στην Μεσόγειο και την τουρκική προκλητικότητα που παραβιάζει ανελέητα τα υδάτινα και τα εναέρια σύνορα της Ελλάδας, διέρρευσε η είδηση ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των πολεμικών πλοίων.

Συγκεκριμένα, αρκετά site ανέφεραν ότι υπήρξε απόπειρα εμβολισμού της ελληνικής φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ από την τουρκικής φρεγάτα TURGUTREİS ή σύμφωνα άλλους ότι έγινε επακούμβηση μεταξύ τους και προκλήθηκαν ζημιές.

Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που συνέδεσαν τη δήλωση του πρωθυπουργού «ο κίνδυνος ατυχήματος καραδοκεί όταν συγκεντρώνονται τόσες στρατιωτικές δυνάμεις», με τις φήμες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το pronews.gr και defencenet.gr, αξιόπιστη πηγή από το ΓΕΝ ανέφερε ότι «δεν επιβεβαιώνεται και δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση για πρόσκρουση ή επακούμβηση μεταξύ των δύο πλοίων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This