Παρασκευή 14/5/2021

Πολεμική προειδοποίηση Έλληνα Στρατηγού: Το τζίνι των τουρκικών διεκδικήσεων βγήκε πλέον από το μπουκάλι…

Ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικoύ Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχαήλ Κωσταράκος κάνει παρέμβαση για τα ελληνοτουρκικά και χαρακτηρίζει την αποχώρηση (προσωρινή όπως όλα δείχνουν) του Oruc Reis από την ελληνική υφαλοκρηπίδα, «ανατολίτικη πονηριά του ‘εμπόρου στο παζάρι της Καισάρειας’», για να αποφύγει η Τουρκία τις όποιες κυρώσεις της ΕΕ.

Ο Στρατηγός ε.α. δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Δυστυχώς όμως, δεν βρισκόμαστε στο τέλος της περιπέτειας αλλά στα πρώτα βήματα της».

Δείτε ακόμα: Ξανάρχεται το Oruc Reis  – Η «πολιορκία» των ελληνικών νησιών που ζητούν οι Τούρκοι, ως προαναγγελία (;) εισβολής

Με ανάρτησή του στο facebook που τιτλοφορείται «Ελληνο-τουρκική αντιπαράθεση και εθνική αποτροπή: Είμαστε ακόμα στην αρχή» ο έμπειρος στρατιωτικός τονίζει ξεκάθαρα: «Η αντιπαράθεση με την Τουρκία δεν θα σταματήσει για τα επόμενα χρόνια και οι σχέσεις μας δεν θα ομαλοποιηθούν ουσιαστικά ποτέ, ακόμα και αν περάσουν σε ένα πιο πολιτισμένο και ήπιο επίπεδο, γιατί ο τουρκικός λαός θεωρεί πλέον ότι τον αδικούμε και τον ‘κλέβουμε’. Το τζίνι των τουρκικών διεκδικήσεων βγήκε πλέον από το μπουκάλι και δεν πρόκειται να γυρίσει εύκολα πίσω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ