Προκαλεί ο Γιαϊτζί: «Ο σεισμός στη Σάμο απέδειξε ότι ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα»

Ξέφυγε πάλι «αρχιτέκτονας »του δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδας

Must Read

Απίστευτες δηλώσεις από τον Τζιχάντ Γιαϊτζί ακούστηκαν λίγες ημέρες μετά τον σεισμό που έπληξε τη Σάμο και τα παράλια της Σμύρνης! 

Σύμφωνα με τον Τούρκο αντιναύαρχο που ήταν ο «κατασκευστής» του παράνομου τουρκο-λιβυκού μνημονίου, ο σεισμός απέδειξε ότι η Σάμος και τα γύρω νησιά ανήκουν τουρκική υφαλοκρηπίδα!

«Η γεωφυσική πραγματικότητα συναντήθηκε για άλλη μια φορά με το δίκαιο της θάλασσας. Αυτός ο οδυνηρός σεισμός στη θάλασσα του Αιγαίου επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, ότι τα ελληνικά νησιά πλησίον των τουρκικών ακτών, όπως η Σάμος, βρίσκονται επί της τουρκικής υφαλοκρηπίδας. Ενώ η ελληνική ηπειρωτική χώρα δεν επηρεάστηκε από αυτόν τον σεισμό, επηρεάστηκε παρόλα αυτά ολόκληρη η Δυτική Ανατολία, πλήττοντας σοβαρά ακόμα και τη Σμύρνη, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας» δήλωσε ο Γιαϊτζί που ονειρεύεται τη Γαλάζια Πατρίδα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This