Αμμόχωστος: Ξεκινούν το βρόμικο σχέδιο τους οι Τούρκοι

Must Read

Τα σχέδια της λεγόμενης «κυβέρνησης» της κατεχόμενης Κύπρου για άνοιγμα και δημιουργία επιχειρήσεων στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου έρχονται να ξανανοίξουν τις πληγές των Κυπρίων, που κυνηγήθηκαν και εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους στα κατεχόμενα κατά την τουρκική εισβολή.

Σε συνέντευξη του στο NTV, ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών του ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι, αποκάλυψε σήμερα ποια ακριβώς είναι αυτά τα σχέδια, τα οποία και προτίθεται να υλοποιήσει άμεσα.

Ο Οζερσάι ανήγγειλε έναρξη των εργασιών μελέτης-καταγραφής στην περίκλειστη πόλη εντός της ημέρας και σημείωσε ότι μετά την μελέτη θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των Βαρωσίων. Είπε δε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά θα προσπαθήσει να καταστήσει τα Βαρώσια μέρος της αστικής ζωής. «Δεν θα διατηρήσουμε την σημερινή κατάσταση. Θα λάβουμε μέτρα σε σχέση με τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και θα «σπάσει» το στάτους κβο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θα γίνει σταδιακά

Δεν είναι πολύ ρεαλιστικό, σημείωσε να ανοίξουν δηλαδή τα Βαρώσια στην ολότητά τους μονομιάς, ίσως σταδιακά, συμπλήρωσε.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebook, από σήμερα το πρωί η «ομάδα καταγραφής» στην κλειστής πόλης των Βαρωσίων μπήκε στην περιοχή και ξεκίνησε επιτόπιες εργασίες.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This