Θράσος: Αξιωματικός εμφανίστηκε με στολή, σε μνημόσυνο για τον Σαδίκ, που απειλούσαν την Ελλάδα!

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες το βράδυ στο ΓΕΣ, όταν έφθασαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δόκιμος Αξιωματικός του στρατού παρευρέθηκε με στολή στο μνημόσυνο του Σαδίκ.

Ο αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε για το περιστατικό ενώ βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και ζήτησε επιβεβαίωση την οποία και έλαβε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, Έλληνας υπήκοος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που υπηρετεί ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, παρευρέθηκε στην ανθελληνική αυτή τελετή, και μάλιστα με στολή!

Προκλητική η Ακσενέρ

Ως γνήσια εθνικίστρια η Μεράλ Ακσενέρ, η Ακσενέρ παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την επέτειο του θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από 24 χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

Η Ακσενέρ δεν παρέλειψε να προκαλέσει. Μιλώντας σε μουσουλμάνους είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η Τουρκία κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους έχει εγκαταλείψει δυο φορές και τους υποσχέθηκε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

Μαζί της ήταν ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής και ο Τούρκος πρέσβης στη Αθήνα.
Η Ακσενέρ, μέλος του κόμματος των Γκρίζων Λύκων του Μπαχτσελί, αποχώρησε για να δημιουργήσει το δικό της κόμμα, το οποίο οι δυτικοί επιχείρησαν να «φουσκώσουν» για να το κάνουν αντίπαλο δέος στο AKP του Ερντογάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This