Παρασκευή 6/8/2021

Ίκαροι: Θα ρίξουμε τα τουρκικά F – 16 ακόμα και με πακιστανούς πιλότους

Καμία ανησυχία στους Ικάρους μας δεν προκαλεί η ύπαρξη πακιστανών πιλότων στα τουρκικα F -16

Οι Έλληνες Ίκαροι, άγρυπνοι φρουροί του Αιγαίου δεν νιώθουν καμία ανησυχία για την σύμπραξη Τουρκίας – Πακιστάν.

Έλληνας πιλότος της πρώτης γραμμής, επιβεβαίωσε μιλώντας στο newsbreak.gr ότι υπάρχουν Πακιστανοί πιλότοι στα τουρκικά μαχητικά. «Ειδικά από το 2017, μήνες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, λόγω των συνεχών διωγμών των τούρκων πιλότων από το καθεστώς Ερντογάν, πολλά τουρκικά F – 16 κάνουν υπερπτήσεις στο Αιγαίο και παραβιάσεις του ελληνικού FIR, με πακιστανούς πιλότους στο πιλοτήριο».

Μιλώντας για το κατά πόσον οι Πακιστανοί πιλότοι είναι καλύτεροι από τους τούρκους, χαμογελά. «Εάν έρθει η στιγμή, θα μετανιώσουν πικρά όσοι κάνουν το λάθος να πιστέψουν ότι θα αλλάξει κάτι από τις εικονικές αερομαχίες. Θα ρίξουμε κάθε τουρκικό αεροσκάφος που θα εισέλθει παράνομα στον ελληνικό εναέριο χώρο, όποιας εθνικότητας πιλότος και αν το πετάει. Εάν το πετάει πακιστανός, θα γλιτώσουμε και λίγο κόπο»!

Αυτά ως απάντηση σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανησυχία της ελληνικής αεροπορίας λόγω της ύπαρξης πακιστανών πιλότων στα τουρκικά μαχητικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ