Παναγιωτόπουλος: Θα δημιουργήσουμε «τρομακτική» ομπρέλα ασφαλείας

Must Read

Μήνυμα με σαφή αποδέκτη για τη δημιουργία μιας «ισχυρής, τρομακτικής ομπρέλας ασφαλείας από τις Ένοπλες Δυνάμεις» έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την επίσκεψή του, για πρώτη φορά, στην 1η Στρατιά στη Λάρισα.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι ενημερώθηκε αναλυτικά για τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού αυτού σχηματισμού. «Ήρθαμε σήμερα το πρωί, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο Αρχηγείο της 1ης Στρατιάς, όπου και ολοκληρώνουμε ουσιαστικά τον πρώτο βασικό κύκλο ενημερώσεων για την κατάσταση, το σχεδιασμό και τις προοπτικές συνολικά των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

«Ευχαριστώ τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, για την εξαιρετική φιλοξενία και για την ενημέρωση σχετικά με τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού αυτού Σχηματισμού, που στην ουσία αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της αμυντικής και αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας στον ηπειρωτικό της χώρο».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως ακολούθως θα μεταβούν στο ΑΤΑ για ενημέρωση, για τα θέματα της Πολεμικής Αεροπορίας, «προκειμένου να αντιληφθούν και να σχεδιάσουν πού θα πρέπει να πάμε όσον αφορά την επόμενη ημέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».

«Πρέπει να καταλάβουμε, με πλήρη επίγνωση, πού ακριβώς βρισκόμαστε. Γι’ αυτόν το λόγο άνοιξε αυτός ο κύκλος των ενημερώσεων, που είναι πάρα πολύ εντατικός και χρήσιμος», δήλωσε ο υπουργός και κατέληξε: «Ευχαριστώ όλους για την πραγματική διάθεση να μας μεταφέρουν την εικόνα των πραγμάτων, έτσι ώστε από εκεί και πέρα, μαζί με την Στρατιωτική και τη Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου, να σχεδιάσουμε πώς θα προχωρήσουμε για να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που θα παρέχουν μια πλήρη, ισχυρή, τρομακτική θα έλεγα, για όσους επιβουλεύονται οτιδήποτε εναντίον της πατρίδας, «ομπρέλα ασφαλείας», σε όλο το εύρος της Ελλάδας, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο και από το δυτικότερο μέχρι το ανατολικότερο άκρο της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This