Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021

Η Φ/Γ ΥΔΡΑ πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κόντρα στις απαιτήσεις των «Μεγάλων Δυνάμεων»

Ο στρατηγός Φλώρος δεν... συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των υπερδυνάμεων

Ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αν κάποιος θέλει να ενεργήσει για το καλό της πατρίδας, μπορεί να το κάνει. Ακόμα και αν οι «εντολές» των Μεγάλων Δυνάμεων είναι αντίθετες.

Πρόσφατα ο Τζο Μπάιντεν ακύρωσε όλες τις στρατιωτικές συμφωνίες των ΗΠΑ με την Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που συμπεριλαμβάνει την παραγγελία των F-35 από τα ΗΑΕ, αλλά και την παραγγελία στρατηγικών πυραύλων από την Σαουδική Αραβία.

Εκτός αυτού, οι ΗΠΑ φέρεται να… διέταξαν όλους τους «συμμάχους» -δηλαδή και την Ελλάδα-, να «παγώσουν» κάθε στρατιωτική συμφωνία με τις δύο αραβικές χώρες. Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, «απαίτησαν» από την Αθήνα μέσω του ΥΠΕΞ, να μη στείλει τη φρεγάτα ΥΔΡΑ στα ΗΑΕ, όπως είχε προγραμματιστεί.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά τήρησε στο ακέραιο τον λόγο της Ελλάδας προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (μην ξεχνάμε ότι έχουμε υπογράψει αμυντική συμφωνία) και έστειλε τη Φ/Γ ΥΔΡΑ και τους αλεξιπτωτιστές και μάλιστα το ανακοίνωσε και πανηγυρικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ