Το πρώτο αναβαθμισμένο ελικόπτερο Aegean Hawk S-70 του Πολεμικού Ναυτικού έρχεται στις 6 Μαΐου

Τα 11 Aegean Hawk S-70 εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εν συνεχεία υποστήριξης, στο πλαίσιο της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ.

Must Read

Το πρώτο ελικόπτερο Aegean Hawk S-70 ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη συντήρηση και αναβάθμιση και παραδίδεται την Πέμπτη 6 Μαΐου στο Πολεμικό Ναυτικό.

Τα 11 ελικόπτερα Aegean Hawk S-70 της κατασκευάστριας εταιρείας Sikorsky, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εν συνεχεία υποστήριξης, στο πλαίσιο της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Οι εργασίες επισκευής, επιθεωρήσεων, συντήρησης και αναβάθμισης πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του πιστοποιημένου εγχώριου φορέα, που είναι η εταιρεία Aeroservices στα Μέγαρα.

Με τη διαδικασία συντήρησης και αναβάθμισης των Aegean Hawk S-70 εξασφαλίζεται η υψηλή επιχειρησιακή τους διαθεσιμότητα.

Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα εντάχθηκαν στο Πολεμικό Ναυτικό το 1995 και έχουν εκτελέσει πάνω από 40.000 ώρες πτήσης.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This