Πρωτοφανής συγκάλυψη του νέου τουρκικού εγκλήματος από Ελλάδα και Ευρώπη!

Ελλάδα και Ευρώπη καλύπτουν την εγκληματική δράση της Τουρκίας

Must Read

Οι τούρκοι συνέλαβαν ευρωπαίους πολίτες σε ευρωπαϊκή κυριαρχία αλλά στην σύνοδο κορυφής αδιαφορούν!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, επισκέπτεται σήμερα τις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η ανάκαμψη από την πανδημία του κορωνοϊού, η μετανάστευση, η Τουρκία και η Ρωσία είναι τα βασικά θέματα στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου Κορυφής.

Και όμως, το βασικό θέμα στην σύνοδο κορυφής των ευρωπαίων ηγετών θα έπρεπε να είναι σήμερα και αύριο ένα και μόνο. Η επίθεση του τουρκικού σκάφους κατά κυπριακού αλιευτικού, η σύλληψη των αλιέων και η πολύωρη κράτηση τους στα κατεχόμενα!

Για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος του τουρκικού εγκλήματος, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους άλλους ευρωπαίους ηγέτες τα ακόλουθα:

Η Κύπρος είναι μέλος της ΕΕ και μάλιστα του σκληρού πυρήνα αυτής, της ευρωζώνης.

Οι κύπριοι πολίτες είναι ευρωπαίοι πολίτες.

Η Τουρκία κατέχει παράνομα κυπριακό έδαφος, άρα ευρωπαϊκό έδαφος.

Την Τουρκία επιχειρεί παράνομα εντός κυπριακής ΑΟΖ, άρα και Ευρωπαϊκής ΑΟΖ.

Δηλαδή η Τουρκία προέβη στην απίστευτη πρόκληση, να επιτεθεί σε κυπριακό, άρα ευρωπαϊκό σκάφος, να συλλάβει κύπριους, άρα ευρωπαίους πολίτες, εντός κυπριακών, άρα ευρωπαϊκών χωρικών υδάτων, και να τους κρατήσει παράνομα εντός κυπριακού, άρα ευρωπαϊκού εδάφους που έχει καταλάβει.

Αντί λοιπόν αυτή η πρωτοφανής υπόθεση να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στην σύνοδο κορυφής, θα συζητήσουν για οτιδήποτε άλλο άσχετο, προσβλητικό, ελεεινό και άθλιο, – αυτού.

Και αυτό το αίσχος που στην ουσία εξοβελίζει την Κύπρο από την Ευρώπη, οφείλεται στην αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαίων ηγετών. Ντροπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This