Περατζάδες στο Καστελλόριζο κάνει τουρκικό ερευνητικό (video)

Το Yunus-S βρέθηκε «μια ανάσα» από την οριογραμμή

Must Read

Σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές του Καστελλόριζου βρίσκεται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, το οποίο καταγράφηκε και σε βίντεο.

Διαβάστε ακόμα: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέκρυψε ότι κόντυνε το Αιγαίο 100 ν.μ.!

Η Τουρκία συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά (μετά και τα όσα συνέβησαν ανοιχτά της Κρήτης) έχοντας βγάλει το Yunus-S στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Καστελλόριζο, και σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το Open, νωρίς το πρωί της Κυριακής το τουρκικό ερευνητικό όχι μόνο σεργιάνιζε και έκοβε βόλτες στην περιοχή, αλλά βρέθηκε μια ανάσα από την οριογραμμή με την πλώρη του στραμμένη στο ακριτικό νησί.

Θυμίζουμε ότι είναι ήδη σε ισχύ NAVTEX που έχει εκδώσει η Τουρκία για τη θαλάσσια περιοχή πέριξ του Καστελλόριζου έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Το βράδυ της Κυριακής, το Yunus-S επέστρεψε στο Κας της Τουρκίας, όπου έκανε… παρέα με το Barbaros στο λιμάνι.

Πολεμικό Ναυτικό και Λιμενικό παρακολουθούν τις κινήσεις των γειτόνων μας, αλλά ως εκεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This