Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Ερντογάν μόλις διάβασε Μίλτο Βαρβιτσιώτη

Σκέφτεται να μας επιστρέψει την Κωνσταντινούπολη για να γλιτώσει την οργή του

Must Read

Η σκληρή δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν είναι υφυπουργός εξωτερικών, πρέπει να έχει προκαλέσει τρόμο στην τουρκική κυβέρνηση. Δεν είναι λίγο πράγμα ένας Μιλτιάδης να προειδοποιεί τον Ερντογάν ότι «Δεν θα γίνουν ανεκτές κινήσεις στο πεδίο οι οποίες προσβάλλουν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα»!

Την ίδια στιγμή, εδώ και 18 μήνες, ότι έχει κάνει η Τουρκία συνιστά προσβολή των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά παραδόξως όλες αυτές οι ενέργειες έχουν γίνει ανεκτές. Προφανώς επειδή ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είχε αλλά ακόμα σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί. Όπως η προστασία της Ελλάδας από διαγαλαξιακές απειλές, η επιθετικότητα της Τανζανίας κλπ.

Διότι όταν έχεις καταφέρει ένα παράνομο μνημόνιο όπως αυτό της Τουρκίας με την Λιβύη, το οποίο καταπατά όχι μόνο τα κυριαρχικά σου δικαιώματα αλλά την ίδια την εθνική σου κυριαρχία, ναι έχει γίνει «κορνίζα» στον ΟΗΕ και εσύ να μην έχεις αντιδράσει, προφανώς θα είχες σημαντικότερα θέματα να ασχοληθείς.

Όταν για πρώτη φορά τουρκικό πολεμικό πλοίο παραβιάζει τα χωρικά ύδατα της Κρήτης, παρεμποδίζοντας μάλιστα ερευνητικό που επιχειρεί για λογαριασμό του ελληνικού κράτους να βγει στα ανοιχτά, τότε δεν μιλάμε απλά για παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας, αλλά για πρόκληση πολέμου.

Κάποιος λοιπόν να ενημερώσει τον Μίλτο Βαρβιτσιώτη, ότι η Τουρκία έχει προ πολλού καταστρατηγήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, την εθνική μας κυριαρχία και την εθνική μας ακεραιότητα. Όχι τίποτα άλλο, για να μην φανεί ανακόλουθος στις δεσμεύσεις του. Και να δράσει ανάλογα στις «απειλές επί του πεδίου», τώρα που ο Ερντογάν έχει τρομάξει από τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This