Ισχυρό μήνυμα αποτροπής από τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων ως πυλώνα διασφάλισης της ευημερίας της χώρας

Must Read

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε την έδρα του Γ΄ Σώματος Στρατού στο στρατόπεδο «Πεδίον του Άρεως».

Ο Α/ΓΕΕΘΑ απευθυνόμενος στο προσωπικό του Γ’ Σώματος Στρατού, επεσήμανε το θετικό αποτύπωμα των γεγονότων του 2020, αλλά και την αλλαγή παραδείγματος ως προς τη διαχείριση και επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων γεγονότων.

Μεγάλη βάση έδωσε στη σημασία και την αξία της διακλαδικότητας και των συνεργειών μεταξύ των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στην απαίτηση συνεχούς επαγρύπνησης και εγρήγορσης, αλλά και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με εντατικοποίηση των στρατιωτικών μας συνεργασιών στο πλαίσιο διμερών και πολυμερών σχημάτων.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων ως πυλώνα διασφάλισης της ευημερίας της χώρας.

Με ανάρτησή του στο twitter, αναφορικά με την επίσκεψη στο αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού, υπογράμμισε ότι αποτελεί «σημαντικό πυλώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια» και πρόσθεσε: «Ενίσχυση δυνατοτήτων, συνεχής επαγρύπνυση και ετοιμότητα εκπέμπουν ισχυρό μήνυμα αποτροπής».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This