Τετάρτη 16/6/2021

Ολοκληρώθηκε η άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στον Σαρωνικό

Την ετοιμότητα των μονάδων του δοκίμασε το Πολεμικό Ναυτικό, σε άσκηση που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού, σύμφωνα με το ΓΕΝ.

Η εν λόγω άσκηση, που διήρκησε από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής και μαχητικής ετοιμότητας και ικανότητας των συμμετεχόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΝ:
«Από το ΓΕΝ ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 03 έως την Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2019, διεξήχθη προγραμματισμένη τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού κόλπου και Μυρτώου Πελάγους με τη συμμετοχή φρεγατών, πυραυλακάτων, κανονιοφόρων, υποβρυχίων, πλοίων γενικής υποστήριξης, αρματαγωγών, ελικοπτέρων και σκαφών της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

Η εν λόγω άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής και μαχητικής ετοιμότητας και ικανότητας των συμμετεχόντων».

ΦΩΤΟ: onalert.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ