Δευτέρα 14/6/2021

Πότε μπαίνει στη Σχολή η νέα «φουρνιά» Ευέλπιδες – Δείτε πως εκπαιδεύονται (video)

Στις 10 Σεπτεμβρίου καλούνται από το ΓΕΣ να παρουσιαστούν σε κατάταξη όσοι πέτυχαν στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ:
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, οι επιτυχόντες στη ΣΣΕ κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλούνται να καταταγούν την 10 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Βάρη Αττικής), με τα αναγραφόμενα δικαιολογητικά στην αντίστοιχη εγκύκλιο προκήρυξης του διαγωνισμού επιλογής (ΕΔΥΕΘΑ 18/2019).

Να σημειώσουμε ότι η  Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) είναι Ανώτατο Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΣΕΙ), ισότιμο με τα ιδρύματα του Πανεπιστημιακού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης όπως αυτή ορίζεται κάθε φορά με την κείμενη νομοθεσία, παρέχοντας ισότιμη εκπαίδευση και χορηγώντας ισότιμα πτυχία με αυτά.

Στη ΣΣΕ λειτουργεί Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών, με κατευθύνσεις Όπλων και Σωμάτων και παρέχεται Στρατιωτική (θεωρητική και πρακτική) και Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ΓΕΣ.
Η εκπαίδευση είναι τετραετής, κατανέμεται σε οχτώ (8) εξάμηνα, που αρχίζει το μήνα Σεπτέμβριο και τελειώνει το μήνα Αύγουστο και αποσκοπεί στην απόκτηση πτυχίου στη Στρατιωτική Επιστήμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ