Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πράκτορες της ΜΙΤ και «Γκρίζοι Λύκοι» πήραν εντολή να «συλλάβουν» τον Σάββα όπως τον Οτσαλάν! (video)

Σε απίστευτο θρίλερ, εξελίσσεται η υπόθεση του μικρού ήρωα που κατέβασε την τουρκική σημαία από σχολεία στα κατεχόμενα. Αργά το βράδυ οι Τούρκοι έδωσαν με μια απίστευτη ενέργεια στη δημοσιότητα το όνομα του 16χρονου μαθητή, με πρόθεση να τον κάνουν «στόχο» για όλους τους Τούρκους, αλλά κυρίως για να τον τρομοκρατήσουν.

Μάλιστα έστειλαν τελεσίγραφο στην ελληνική πλευρά να τους επιστραφεί με… τιμές η τουρκική σημαία(!) διότι σε διαφορετική περίπτωση θα ετοιμάσουν με εντολή Ερντογάν  σχέδιο με πράκτορες της ΜΙΤ (οι οποίο έφτασαν ήδη στο νησί) , και εποίκους που ανήκουν στην δολοφονική οργάνωση των Γκρίζων Λύκων, παρόμοιο με αυτό που εφήρμοσαν στην περίπτωση Οτσαλάν αλλά και σε άλλες απαγωγές Γκιουλενιστών από διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Το βίντεο δείχνει σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών να απαγάγουν τον διευθυντή σχολείου στην Μολδαβία και άλλους πέντε υπαλλήλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο μικρός Σάββας, αλλά και η οικογένειά του για να προστατευθούν βρίσκονται σε ασφαλές μέρος, ώστε να αποφευχθούν ανεξέλεγκτες εξελίξεις καθώς οι Τούρκοι έχουν… σκυλιάσει από την ταπείνωση που υπέστησαν σε μια περιοχή μάλιστα που τη θεωρούσαν ασφαλή.

Από την πλευρά τους πάντως οι Κυπριακές αρχές έχουν ενημερώσει τόσο τον ΟΗΕ, όσο και την ελληνική κυβέρνηση ενώ ο Σάββας και οι δικοί του αντιμετωπίζονται ως «προστατευόμενοι μάρτυρες», για κάθε ενδεχόμενο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα κατεχόμενα

KKTC Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı
 
Akdoğan köyünde bulunan Panagia Kilisesi’nde 8 Eylül 2019 Pazar günü 07.30’da kilisenin isim günü nedeniyle Kıbrıslı Rumlarca düzenlenen dini ayin sırasında, Akdoğan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu’nda bulunan Türkiye Cumhuriyeti Bayrağını ve okul koridorunda bulunan cam dolap içerisindeki Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş fotoğrafını sirkat eden şahsın Kıbrıslı Rum Savvas Koulendrou olduğu kamera kayıtlarından tespit edilmiştir.

Konuya ilişkin Bakanlığımız süratle Birleşmiş Milletler Barış Gücü nezdinde girişimde bulunmuş, sözkonusu şahsın sirkat etmiş olduğu TC Bayrağının ve Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş fotoğrafının tarafımıza ivedilikle iade edilmesi talep edilmiştir.

Ayrıca, 8 Eylül 2019 tarihinde saat 13:45’te Beyarmudu Kara Kapısı’ndan GKRY’ne çıkış yaptığı tespit edilen Kıbrıslı Rum Savvas Koulendrou aleyhine Mahkemeden tutukluluk emri temin edilmiş ve aranan şahıs ilan edilmiştir.

BMBG’ne GKRY nezdinde girişim başlatılması talebimiz de iletilmiştir.

Την  ίδια ώρα η Εθνοφρουρά έχει τεθεί σε επιφυλακή για το φόβο αντιποίνων, με μια ισοδύναμη απάντηση από τις δυνάμεις κατοχής σε κάποιο φυλάκιο ή σε κάποιο άλλο σημείο που υπάρχει ελληνική σημαία.

Τέλος γίνονται προσπάθειες μέσω της δύναμης του ΟΗΕ να αποσυμπιεστεί η κατάσταση με την επιστροφή στους Τούρκους της σημαίας τους, αλλά και της φωτογραφίας του Ντεκτάς, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που διευκόλυνε τους Τούρκους στην εισβολή και ήταν ο πρώτος ηγέτης των κατεχομένων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ