Πήραν «αέρα» οι Πακιστανοί μετά την επίσκεψη Μηταράκη στο Ισλαμαμπάντ!

Το Ισλαμαμπάντ εργαλειοποιεί τους μετανάστες ξεκάθαρα και εμείς τους διευκολύνουμε! 

Must Read

Πήραν «αέρα» οι Πακιστανοί μετά την διαφαινόμενη στμφωνία με Μητσοτάκη. Αρχικά ο Ι. Χαν, σε συμβούλιο με αρμόδιους Υπουργούς, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι Πακιστανοί στο εξωτερικό είναι το πολύτιμο πλεονέκτημά μας-Θα τους παραχωρήσουμε δικαίωμα ψήφου»!   Μιλάει με λίγα λόγια, για τους Πακιστανούς που υπάρχουν ήδη στην Ελλάδα και γι’αυτούς που θα έρθουν.

Την ίδια στιγμή ανέφερε πως 3,3 δισ. δολάρια έστειλαν σε εμβάσματα οι Πακιστανοί από όλο τον κόσμο στο Ισλαμαμπάντ τον τελευταίο χρόνο!

Πρόκειται για χρήματα τα οποία ενισχύουν την αμυντική βιομηχανία του Πακιστάν. Οι Πακιστανοί εξάλλου αυτό κάνουν εδώ και χρόνια. Γεμίζουν με μετανάστες την Ευρώπη και στη συνέχει αυτοί ενισχύουν το «βαθύ κράτος» του Ισλαμαμπάντ.

Το Ισλαμαμπάντ εργαλειοποιεί τους μετανάστες ξεκάθαρα και εμείς τους διευκολύνουμε! 

Εν τω μεταξύ όπως αποκαλύπτει ο stavroforos, πετυχημένη κρίνεται η καμπάνια προσέλκυσης νέων λάθρο από τον υπουργό του Μητσοτάκη. Μετά τις εικόνες στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά & τις εκατοντάδες πορείες έξω απ την Ινδική πρεσβεία, γνωστοποίησε στην στρατηγική σύμμαχο της Τουρκίας των 220 εκατομμυρίων, ο,τι ψάχνουμε «εργάτες».

Μάλιστά, τα πακιστανικά ΜΜΕ, ήδη διαφημίζουν την εν λόγω συμφωνία Μηταράκη-Χαν

Ταυτόχρονα, πακιστανικά ΜΜΕ που έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα, αναμεταδίδουν τα όσα λέει ο κ. Μηταράκης. Φαίνονται πως τον υπερασπίζονται με κάθε τρόπο!

«Ο Έλληνας υπουργός απέρριψε τους ισχυρισμούς εφημερίδας»! Όπως φαίνεται πείραξαν και τους Πακιστανούς πείραξε τα δημοσιεύματα της εφημερίδας”Δημοκρατίας”!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This