ΞΕΦΤΙΛΑ! Έβαλαν την οικογένεια του μικρού ήρωα να ζητήσει συγγνώμη από τους εισβολείς!

Must Read

Η ξεφτίλα της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν έχει όρια. Και αυτό γιατί αντί να κάνουν τους Τούρκους να τρέχουν και να προστατεύσουν  τον 16χρονο μαθητή και την οικογένειά του, τους έβαλαν να να ζητήσουν  και “συγγνώμη” με απολογητική επιστολή!

Σύμφωνα με τα  τουρκοκυπριακά Μέσα, που πανηγυρίζουν, για το «συγνώμη» από τον κατοχικό ηγέτη  που ζήτησε η οικογένεια του 16χρονου που υπέστειλε την τουρκική σημαία από το δημοτικό της κατεχόμενης Λύσης την περασμένη Κυριακή.

Όπως συμπληρώνουν μάλιστα, στην εν λόγω επιστολή ο πατέρας του 16χρονου εξέφρασε ανησυχία ενώ παράλληλα ανέφερε ότι επιθυμία τους είναι όπως το συμβάν να μην αποτελέσει αφορμή για διατάραξη των δεσμών και επικοινωνίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Μέσω της επιστολής, που έφεραν στο φως της δημοσιότητας τ/κ ΜΜΕ, οι γονείς του 16χρονου εξέφρασαν τη λύπη τους για τις συνέπειες “που προκάλεσε σε όλους μας οι απερίσκεπτες πράξεις του, τις οποίες καταδικάζουμε απερίφραστα”.

Η επιστολή προσθέτει,

“Τόσο εγώ όσο και ο γιος μου αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μας εκφράζουμε μέσα σας, τις ειλικρινείς μας απολογίες σε όσους δικαιολογημένα ένιωσαν λύπη, θυμό και απογοήτευση από τις συγκεκριμένες πράξεις. Είναι θερμή παράκλησή μας όπως διαβιβάσετε την απολογία μας στην τ/κ κοινότητα. Ήταν μια επιπολαιότητα που έγινε από έναν έφηβο κάτω από υπερβολική συναισθηματική φόρτιση”.

Εξέφρασαν την ελπίδα “το θετικό κλίμα συνεννόησης και φιλίας που δημιουργήθηκε όλο αυτό το διάστημα μεταξύ Ε/κ και Τ/κ να μην διαταραχθεί ανεπανόρθωτα”.

Οι γονείς του 16χρονου τόνισαν ότι ο γιος τους έχει αναγνωρίσει και μετανιώσει για το λάθος του και διαβεβαίωσαν πως δεν θα επαναληφθεί.

Σημειώνεται πως ο τ/κ ηγέτης προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την επιστολή που παρέλαβε και είπε, “είναι σημαντικό που απολογήθηκαν και που παραδέχθηκαν το λάθος τους”

Η επιστολή απεστάλη χτες βράδυ από τον πατέρα του 16χρονου, μέσω της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, με στόχο να συμβάλει στην εκτόνωση της κατάστασης.

Κληθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου να απαντήσει αν επιστράφηκε η σημαία και η φωτογραφία του Ντεκτάς, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «είναι γνωστό ότι έχουν γίνει με ιδιωτικές πρωτοβουλίες κάποιες διευθετήσεις.

Πραγματικά ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα θα λήξει διότι δεν προσφέρεται και δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This