Αυτοί είναι οι νέοι υπαρχηγοί του Λιμενικού

Μετά τη σύγκληση του Συμβουλίου Ανώτατων Κρίσεων του Λιμενικού υπό την προεδρία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού

Must Read

Μετά τη σύγκληση του Συμβουλίου Ανώτατων Κρίσεων του Λιμενικού υπό την προεδρία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και με εισηγητή τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, προήχθη στον βαθμό του αντιναυάρχου και ανέλαβε τη θέση του πρώτου υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος, ο υποναύαρχος Αργυράκης Ιωάννης.

Στον βαθμό του αντιναυάρχου προήχθη και ο υποναύαρχος Αλέξανδρος Τσελίκης, ο οποίος ανέλαβε δεύτερος υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Στο Συμβούλιο Ανώτατων Κρίσεων του Λιμενικού εγκρίθηκαν συνολικά έξι υποναύαρχοι Λιμενικού, ένας υποναύαρχος Υγειονομικός, 18 αρχιπλοίαρχοι Λιμενικού και δύο αρχιπλοίαρχοι Υγειονομικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This