Τουρκία: Οι ΗΠΑ κάνουν ασκήσεις στην Ελλάδα με τα F-35 που δεν μας δίνουν – Ενόχληση για την «Οργή του Ποσειδώνα»

«Στάζουν φαρμάκι» για τη μεγάλη, κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας και ΗΠΑ «POSEIDON’S RAGE 22»

Must Read

Ενοχλημένη είναι η Τουρκία με τα ρεπορτάζ των τουρκικών ΜΜΕ να «στάζουν φαρμάκι» για τη μεγάλη, κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας και ΗΠΑ «POSEIDON’S RAGE 22», στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Σημειώνεται πως στην άσκηση, συμμετέχουν 10 μαχητικά F-35 και 14 μαχητικά F-15. Τα τουρκικά ΜΜΕ, εκφράζουν δυσαρέσκεια που σε μια περίοδο τεταμένων ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι Αμερικάνοι προχωρούν σε μια κοινή άσκηση με F-35 τα οποία δεν δίνουν στην Τουρκία, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Στην τηλεόραση του Haber Global σχολίασαν με αρνητικό τρόπο ακόμα και το όνομα της άσκησης «Όργη του Ποσειδώνα», καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό τους, ο Ποσειδώνας ήταν ο κυρίαρχος των θαλασσών.




«Οι ΗΠΑ απογειώνουν την ελληνική αεροπορία με τα F-35  τα οποία δεν μας τα έδωσαν. Πάνε και απογειώνουν τα F-16 και τα F-35 στο Αιγαίο σε μια άσκηση που έχει την ονομασία ‘’η οργή του Ποσειδώνα’’ .Και η ονομασία είναι ιδιαίτερη καθώς ο Ποσειδώνας ήταν ο κυρίαρχος των θαλασσών», σχολιάζει η Σαγνιούρ Τεζέλ παρουσιάστρια του ΗΑΒΕR GLOBAL.

CNN TURK: Λόμπι Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων μπλοκάρουν την πώληση F-16

Την ίδια ώρα μετά το μπλόκο των ΗΠΑ στην Τουρκία για τα μαχητικά F-16, η γειτονική χώρα ρίχνει την ευθύνη στα λόμπι ελλήνων και ελληνοκυπρίων στις ΗΠΑ.




«Τα ελληνικά και ελληνοκυπριακά λόμπι στις ΗΠΑ επιτάχυναν τις προσπάθειες τους για να εμποδίσουν την πώληση F-16 στην Τουρκία και δημοσίευσαν ένα βίντεο με τίτλο ‘’όχι στην πώληση F-16 στην Τουρκία’’. Ο μόνος τους στόχος να εμποδίσουν την πώληση των F-16 στην Τουρκία. Κι αυτό είναι ένα βίντεο που προσπαθεί να αμαυρώσει την εικόνα της χώρας μας. Τα ελληνικά και τα ελληνοκυπριακά λόμπι έκαναν προπαγάνδα καθώς ο μόνος τους στόχος είναι να εμποδίσουν την πώληση των συγκεκριμένων μαχητικών», μετέδωσε το CNN Turk.

Διαβάστε ακόμη: «Μπλόκο» απο τις ΗΠΑ για πώληση F-16 στην Τουρκία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This