Και το Ισραήλ καθηλώνει τα F – 35!

Must Read

Έπειτα από το πρόβλημα που ανέκυψε με τα αεροσκάφη F 35, η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, Υποστράτηγος Tomer Bar, πραγματοποίησε ειδική αξιολόγηση της κατάστασης μετά από πληροφορίες που ελήφθησαν από τις ΗΠΑ σχετικά με αναφορές για παρουσία ελαττώματος στον μηχανισμό εκτίναξης στις θέσεις του πιλότου στο αεροσκάφος F-35.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χειριστών, απαιτείται επιθεώρηση για τη διασφάλιση της ακεραιότητας αυτού του εξαρτήματος.

Στο τέλος της εκτίμησης της κατάστασης, ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας διέταξε γενική επιθεώρηση κάθε αεροσκάφους αυτού του τύπου πριν από την πτήση. Πρόκειται για μια διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί από τα τεχνικά συνεργεία και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας τόνισε ότι οι δοκιμές πρέπει να γίνονται με αυστηρό και ενδελεχή τρόπο ώστε ο σχηματισμός των F-35 να επανέλθει σε πλήρη επάρκεια διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία είναι μέρος μιας παγκόσμιας σειράς χωρών που διαθέτουν  αυτού του τύπου τα αεροσκάφη και συνεργάζεται με τους ομολόγους της και με τους κατασκευαστές, προκειμένου να πληροί ένα εξαιρετικά αυστηρό πρότυπο, σχεδιασμένο για τη διατήρηση της ασφάλειας των πληρωμάτων αεροσκαφών στην εκπαίδευση και τις επιχειρησιακές δραστηριότητες.

Τονίζουμε ότι τα επιχειρησιακά καθήκοντα που θα απαιτηθούν από τον σχηματισμό των F-35 μέχρι το τέλος της επιθεώρησης θα γίνουν με ατομική έγκριση του διοικητή του σώματος.

Η τελευταία αποστροφή σημαίνει πως εάν υπάρξει ανάγκη χρήσης του συγκεκριμένου αεροσκάφους, αυτή θα γίνει έπειτα από ειδική έγκριση του επικεφαλής της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This