Δευτέρα 21/10: Εκδήλωση για τις προκλήσεις και τις προοπτικές στο Κυπριακό

Must Read

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό ζήτημα απασχολεί σε καθημερινή βάση το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων (ΚΕ.ΔΙ.ΣΑ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Κυπριακό: Προκλήσεις & Προοπτικές» τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, από τις 17.00 έως τις 21.00.

Το ζήτημα είναι καυτό για τη χώρα μας, ιδίως μετά τις πρόσφατες αποστολές των τουρκικών πλοίων-γεωτρύπανων στην Κυπριακή ΑΟΖ, αλλά και τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του Ερντογάν και των υπουργών του περί «Γαλάζιας Πατρίδας», που συνοδεύονταν, μάλιστα, από επίδειξη χαρτών της Τουρκίας με ελληνικά, κυπριακά, συριακά και ιρακινά εδάφη!

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Amalia Hotel Athens, συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Κώστας Μαρδάς και Γιώργος Σκαφιδάς, ενώ ομιλητές θα είναι στο πρώτο μέρος οι: Τάσος Χατζηβασιλείου (βουλευτής ΝΔ), Κώστας Ζαχαριάδης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) και Σπύρος Καρανικόλας (Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ), και στο δεύτερο πάνελ οι: Ιωάννης Βαληνάκης (τ. Υφυπουργός Εξωτερικών, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων & Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας J.Monnet-ΕΚΠΑ), Περικλής Νεάρχου (Πρέσβης ε. τ.) και Λάμπρος Τζούμης (Αντιστράτηγος ε. α.–τ. Εθνικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ). Την εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο ιδρυτής και πρόεδρος του ΚΕ.ΔΙ.ΣΑ, Ανδρέας Μπανούτσος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στους φοιτητές θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This