ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πράκτορες της ΕΥΠ «φυτεύτηκαν» ως μετανάστες στα hot spot κυνηγώντας τζιχαντιστές  

Must Read

Ο πόλεμος στη Συρία άνοιξε διάπλατη την πόρτα στους τζιχαντιστές, που ψάχνουν συνεχώς τρόπους να περάσουν στα ευρωπαϊκά σύνορα και να πλήξουν τη «γηραιά ήπειρο». Πριν από μια βδομάδα, βομβαρδίστηκε στρατόπεδο από το οποίο δραπέτευσαν περίπου 785 τρομοκράτες, πολλοί από τους οποίους βρέθηκαν στις ακτές της Τουρκίας και στη συνέχεια… απέναντι.

Οι Ελληνικές Αρχές έχουν στα χέρια τους  καταλόγους με μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους», που κατάγονται από χώρες της Ευρώπης, κυρίως της Κεντρικής και είναι πιθανό στην συνέχεια να επιστρέψουν στις χώρες τους, μέσω της Ελλάδας.

Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ρεπορτάζ του newsbreak, έχουν αποσταλεί ειδικά κλιμάκια στον Εβρο και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου -που ουσιαστικά δέχονται τον όγκο των μεταναστών που φεύγουν από την Τουρκία– για να φρενάρουν την είσοδο των τζιχαντιστών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πράκτορες της ΕΥΠ έχουν μπει στα hot spot και έχουν «μεταμφιεστεί» σε μετανάστες, έτσι ώστε να ανακαλύψουν τους τρομοκράτες εκ των έσω.

Σύμφωνα με πηγές, υπάρχει ήδη πυρήνας τζιχαντιστών στο hot spot της Σάμου.

Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του νησιού, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας περίπου 800 μετανάστες δεν επέστρεψαν στο hot spot, προτιμώντας να περάσουν πολλές ημέρες στο λιμάνι και στους δρόμους της πόλης της Σάμου.

Κάποια από αυτά τα άτομα ανέφεραν πως δέχτηκαν απειλές από μια μικρή ομάδα ατόμων, που εμφανίστηκε ως… οπαδός της οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους.

Έτσι, στην ΕΛ.ΑΣ, που βρίσκεται σε ετοιμότητα, υπάρχουν πράκτορες εντός του κέντρου υποδοχής των μεταναστών τόσο στη Σάμο, όσο και στη Μόρια, που έχουν τα αυτιά τους και τα μάτια τους ανοιχτά και παρακολουθούν τις κινήσεις των υπόπτων μεταναστών που μπορούν να κρύβουν τζιχαντιστές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This