Αντιπρόεδρος του Ερντογάν σε Σλούκα: «Να πάει να γ@@@εί η θάλασσά σας. Οι πρόγονοί σου βρίσκονται στον πάτο της»

Must Read

Την τουρκική προκλητικότητα τη βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Ήρθε η ώρα να τη δούμε και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης, που είναι πλέον ορατά σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Τελευταία τρανταχτή απόδειξη η αντιμετώπιση που έχει ο μπασκετμπολίστας της Φενερμπαχτσέ, Κώστας Σλούκας, από τους Τούρκους, μετά την απόφασή του να μην ακουμπήσει το πανό της ομάδας για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ.

Δείτε επίσης: Tι απαντά ο Σλούκας, που δεν δέχθηκε ούτε να ακουμπήσει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ (video) 

Και το ερώτημα που μοιραία πλανάται είναι: πρέπει, τελικά, να λέμε «ναι» σε ό,τι έρχεται απ’ έξω, ακόμα κι αν αυτό θίγει την υπόληψη και την αξιοπρέπειά μας;

Γιατί έπρεπε ο Κώστας Σλούκας να συναινέσει στο να κρατήσει ένα πανό, που έγραφε ότι «λείπει» στους Τούρκους ο σφαγέας της Μικρασιατικής Καταστροφής; Γιατί του στερείται το δικαίωμα να έχει την άποψή του;

Στο… παιχνίδι με τις αναρτήσεις εναντίον του μπήκε σήμερα και ο αντιπρόεδρος του Ερντογάν από την περιοχή της Μερσίνης, με αδιάντροπες τοποθετήσεις.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος στο προάστιο της Μερσίνας έγραψε μεταξύ άλλων: «να γαμ… η θάλασσά σας, οι πρόγονοί σου βρίσκονται στον πάτο».

Αντιπρόεδρος Ερντογάν

Ανάρτηση για Σλούκα

Ο διεθνής γκαρντ ήταν ο μοναδικός που δεν το άγγιξε κι εν συνεχεία ο Σεμίχ Ερντέν έγραψε στο Twitter «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»!

Ο ίδιος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας πως «δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό», την ώρα που Τούρκοι οπαδοί έκαναν διάφορα εμετικά σχόλια στα social media με αναφορές στην Μικρασιατική Καταστροφή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This