Τον χαβά του ο Τσαβούσογλου: Επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»

Must Read

Ως εκπρόσωπο της «Μακεδονίας» χαρακτήρισε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον πρέσβη των Σκοπίων, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε διεθνές τουρνουά γκολφ διπλωματών και επιχειρηματιών.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών απευθυνόμενος στον Ζβόνκο Μουτζούνσκι  είπε: «Κύριε πρέσβη της Μακεδονίας, ας με συγχωρέσουν οι Έλληνες φίλοι μας που ακόμη λέω «Μακεδονία». Γιατί; Διότι αλλάξατε το όνομά σας. Γιατί αλλάξατε το όνομά σας; Για να γίνετε εταίρος στο ΝΑΤΟ και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε.

Εμείς ως ΝΑΤΟ κρατήσαμε το λόγο μας και σας προσκαλέσαμε. Δυστυχώς, η Ε.Ε. δεν κατάφερε να τηρήσει το λόγο της και δεν λάβατε πρόσκληση για ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This