«Κάνει πως δεν βλέπει» ο Δένδιας – Έστειλε τελεσίγραφο μόνο στον Λίβυο πρέσβη

Must Read

Αστείες δικαιολογίες προφασίζεται ο Νίκος Δένδιας προκειμένου να εξηγήσει το τελεσίγραφο που επιλεκτικά έστειλε μόνο στον Λίβυο, και όχι στον Τούρκο πρέσβη.

Ο υπουργός Εξωτερικών σε τηλεοπτική του συνέντευξη επέμεινε στις προειδοποιήσεις για απέλαση του πρέσβη της Λιβύης στη χώρα μας, εάν δεν κοινοποιήσει έως το τέλος της εβδομάδας στην ελληνική πλευρά το περιεχόμενο του μνημονίου που υπέγραψαν Τρίπολη και Άγκυρα.

Δείτε επίσης: Δένδιας: «Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις…»

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Τούρκο πρέσβη, ισχυρίστηκε ότι εκείνος δεν μας… εξαπάτησε.

«Εάν δεν μας φέρει τη συμφωνία την Παρασκευή, θα κηρυχτεί persona non grata και θα φύγει» είπε ο κ. Δένδιας για τον Λίβυο πρέσβη, υποστηρίζοντας ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη συνάντηση που είχε με τον ομόλογό του στη Λιβύη, ο τελευταίος τον ενημέρωσε για τις εν εξελίξει συζητήσεις ανάμεσα στη χώρα του και την Τουρκία για την υπογραφή του «μνημονίου», ωστόσο «είχε αναγνωρίσει ότι είναι προβληματικό και ότι δεν μπορεί να υπογραφεί», όπως υποστήριξε ο υπουργός.

Δείτε επίσης: Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι! Φτιάχνουν νέα σύνορα και «διαγράφουν» τα ελληνικά νησιά γιατί… «είναι σε λάθος σημείο» – Τι απαντά ο Δένδιας (video)

Όταν ωστόσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο η Ελλάδα αδρανεί και δεν απαντά με αντίστοιχες διπλωματικές κινήσεις στις τουρκικές προκλήσεις, οι οποίες και θα έθεταν τη γείτονα προ των ευθυνών της, υποστήριξε ότι η Άγκυρα «στις διμερείς συναντήσεις τις δικές μου με τον κ. Τσαβούσογλου δεν μου είπε ότι δεν θα υπογράψει τέτοιο μνημόνιο και μετά πήγε και το υπέγραψε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This