Απύθμενο θράσος Τούρκων Λιμενικών! Έκλεψαν την ψαριά Καλύμνιων ψαράδων στα Ίμια (video)

Must Read

Για ακόμα μια φορά Τούρκοι λιμενικοί παρενόχλησαν Καλύμνιους ψαράδες στα Ίμια σαν να είναι η νησίδα το… δικό τους τσιφλίκι (για να χρησιμοποιήσουμε και μια δικιά τους λέξη) ή σε ύδατα δικής τους δικαιοδοσίας!

Το Kalymnosnow.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο, στο οποίο και πάλι ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσεγγίζει το σκάφος των Ελλήνων ψαράδων και τους κλέβει το παραγάδι με τα ψάρια!

Ένας ψαράς ακούγεται να λέει στους Τούρκους, «Εντάξει οκ; Πάρτε το πάνω να φάτε ψάρια» και την ίδια στιγμή καταγράφεται ένας από τους Τούρκους να τραβάει το παραγάδι πάνω στο σκάφος.

Δείτε επίσης: Σε άλλο… level πλέον οι τουρκικές προκλήσεις – Εικονικός βομβαρισμός πάνω από τη Λέρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This