Οι Τούρκοι έστειλαν υποβρύχιο στα Κατεχόμενα ενώ ο Τσαβούσογλου απειλεί με νέα εισβολή!

Must Read

Άναυδοι έμειναν κάτοικοι στην Κερύνεια, που αντίκρισαν ένα υποβρύχιο να πλέει ανοιχτά στην θαλάσσια περιοχή της πόλης στην ζώνη των Κατεχόμενων.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν εκτενή αναφορά στο περιστατικό ενώ οι φωτογραφίες εγείρουν προβληματισμό και ανησυχία καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υποβρύχιο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα των Κατεχομένων «Kibris Postasi» ισχυρίζεται πως το υποβρύχιο ανήκει στο Τουρκικό Ναυτικό και δραστηριοποιείται στην Μεσόγειο.

Φωτογραφίες ενός υποβρυχίου ανοιχτά της Κερύνειας έχει προκαλέσει εντυπώσεις αλλά και προβληματισμούς, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για υποβρύχιο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, κάτι που ενισχύει τη σημασία αλλά και τον… συμβολισμό της παρουσίας του, τη δεδομένη χρονική περίοδο στα Κατεχόμενα, με όσα εξελίσσονται στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η εφημερίδα των Κατεχομένων «Kibris Postasi» ισχυρίζεται πως το υποβρύχιο ανήκει στο Τουρκικό Ναυτικό και δραστηριοποιείται στην Μεσόγειο και ο λόγος άφιξής του είναι «εφοδιασμός σε τρόφιμα».

Τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο «ψευδοκράτος» έχουν κάνει viral την φωτογραφία που δείχνει το εν λόγω υποβρύχιο να πλέει ανοιχτά της Κερύνειας, ενώ αρκετοί κάτοικοι των κατεχομένων είναι ανήσυχοι.

Την ίδια ώρα μιλώντας στην τουρκική κρατική τηλεόραση ο  υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απείλησε με νέα εισβολή στην Κύπρο λέγοντας:
«Στην ανατολική Μεσόγειο δεν μπορούν να κάνουν κανένα βήμα. Αν τολμήσουν θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση όπως στο παρελθόν». Ο Τούρκος ΥΠΕΞ στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Δεν έχει σημασία για εμάς το τι κάνουν οι Ελληνοκύπριοι» και κατέληξε λέγοντας πως  πως όχι μόνο η Τουρκία δεν παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, αλλά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην… υφαλοκρηπίδα της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This