ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το βρώμικο σχέδιο του Ερντογάν να κάνει τα κατεχόμενα… Μονακό

Must Read

Ένα ακόμη βήμα στην υλοποίηση του βρώμικου σχεδίου του, να μετατρέψει τα κατεχόμενα σε …Μονακό έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος, που στο βάθος του μυαλού του έχει την προσάρτηση των κατεχομένων, σε πρώτο στάδιο σκοπεύει να αναλάβει την εκπροσώπηση του ψευδοκράτους σε ότι αφορά τους διεθνείς οργανισμούς, όπως έχει κάνει η Γαλλία με το Μονακό.

Με βάση αυτό το σχέδιο θα εκπροσωπεί στα ενεργειακά ζητήματα το ψευδοκράτος, (όπως και σε θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής) διεκδικώντας για λογαριασμό του, το ποσοστό που του ανήκει στα θέματα που αφορούν τους πόρους που θα προκύψουν από το φυσικό αέριο.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την ίδρυση οργάνου για το συντονισμό, με ομαλό τρόπο, των σχέσεων της τουρκικής κυβέρνησης με το ψευδοκράτος.

Η ίδρυση του εν λόγω οργάνου ανακοινώθηκε στην επίσημη εφημερίδα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, καθήκοντα θα ανατεθούν είτε σε Τούρκο αντιπρόεδρο είτε σε Υπουργό της τουρκικής κυβέρνησης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με στόχο τη συμβολή στις προσπάθειες για ανάπτυξη του ψευδοκράτους θα διασφαλιστεί ο σχεδιασμός και συντονισμός της οικονομικής και τεχνικής βοήθειας του ψευδοκράτους από την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται, στις εργασίες του οργάνου αυτού, το οποίο θα παρακολουθεί και θα αξιολογεί το οικονομικό πρόγραμμα που αφορά την Τουρκία και το ψευδοκράτος, θα συμμετέχει τεχνική επιτροπή και θα υπάρχει η δυνατότητα ίδρυσης προσωρινών ομάδων εργασίας από ειδικούς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι για την κάθε συμφωνία που θα γίνεται μεταξύ δημόσιων τουρκικών οργανισμών και θεσμών με το ψευδοκράτος, θα απαιτείται η συγκατάθεση αυτού του συντονιστικού οργάνου.

Να σημειωθεί ότι πριν τον Ιούνιο του 2018, οπότε εφαρμόστηκε το προεδρικό σύστημα στην Τουρκία, καθήκοντα υπεύθυνου του «κυπριακού χαρτοφυλακίου» ανέθετε ο Πρωθυπουργός και όχι ο Πρόεδρος σε έναν από τους αντιπροέδρους της κυβέρνησής του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This