Διπλό χτύπημα Τραμπ

Must Read

Mας εξέπληξε ευχάριστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Ντόναλντ Τραμπ την τελευταία εβδομάδα, με δύο άκρως απρόβλεπτα αλλά ιδιαίτερα σημαντικά πλήγματα προς τους τρομοκράτες της Ακρας Αριστεράς και την ελιταρία του διεθνιστικού συστήματος.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Είχαμε την τύχη απρεπώς να λογοκρίνει το twitter μία ανάρτηση του Τραμπ, η οποία αναφερόμενη στις πρωτοφανείς και ανεξέλεγκτες εξεγέρσεις που συμβαίνουν στην Αμερική τόνισε ότι «όταν αρχίζει το πλιάτσικο, τότε ξεκινάνε και οι πυροβολισμοί», δίνοντας το έναυσμα στους νομοταγείς πολίτες της χώρας του να αντισταθούν με όπλα και να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τον μανιακό όχλο που λεηλατεί.

Ο Τραμπ αντέδρασε ακαριαία και εξέδωσε ως αντίποινα προεδρικό εκτελεστικό διάταγμα το οποίο βάλλει κατά της δυνατότητας λογοκρισίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανοίγοντας την πόρτα για μαζικές μηνύσεις και αγωγές από τους χρήστες κάθε πλατφόρμας προς τις επιχειρήσεις facebook και twitter, που αυτή τη στιγμή κρατούν σχεδόν μονοπωλιακά τα κλειδιά της ηλεκτρονικής επικοινωνίας δισεκατομμυρίων συνανθρώπων μας σε όλο τον πλανήτη.

Ιδιαίτερα μεγάλο βήμα για την ελευθερία μας, έστω και αν γίνεται στη μακρινή Αμερική, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ονειρεύεται δυστοπικές οργουελικές καταστάσεις, όπου με απολυταρχικό τρόπο θα μπορεί να ελέγχει ηλεκτρονικά κάθε έκφραση λόγου και ιδεών στην ήπειρό μας.

H δεύτερη ενέργεια του Τραμπ ήταν η ανακοίνωση ότι το ακροαριστερό κίνημα «antifa» θα χαρακτηριστεί επίσημα τρομοκρατική οργάνωση, γεγονός που δίνει τη δυναμική στις αστυνομικές Αρχές να ξεριζώσουν αυτό το καρκίνωμα της αμερικανικής -και όχι μόνο- κοινωνίας, το οποίο οργανώνει όλες τις αιματηρές εξεγέρσεις στις ΗΠΑ και επηρεάζει βαθύτατα ξεγελώντας με την ψευτοηθική ανωτερότητα που ευαγγελίζεται τη νεολαία στις δυτικές χώρες. Όλοι μας γνωρίζουμε καλά ότι υπό τον παραπλανητικό τίτλο «αντιφασίστες» κρύβονται οι χειρότεροι ακροαριστεροί απολυταρχικοί και βάρβαροι αλήτες, οι οποίοι μέσω παράνομων ενεργειών και βίας και ως αυτόκλητοι δικαστές ενεργούν κατά στόχων που χαρακτηρίζουν «φασιστικούς» επειδή απλά οι τελευταίοι δεν στηρίζουν τις ακροαριστερές και αναρχικές ιδεοληψίες του «κινήματος».

Οι «αντιφασίστες» έχουν άμεση χρηματοδότηση από λόμπι της ελίτ τα οποία επιθυμούν την αποδιοργάνωση του τριπτύχου «έθνος – θρησκεία – οικογένεια» ώστε να προωθήσουν τις διεθνιστικές αντιλήψεις τους, οι οποίες εξυπηρετούν παγκόσμια διαπλεκόμενα ολιγοπώλια. Εύχομαι ολόψυχα στον Τραμπ να νικήσει στην κατά μέτωπον επίθεση του προς το βαθύ σύστημα, αν και ο αγώνας του είναι ιδιαίτερα άνισος και αμφίρροπος.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση ΕΜΥ: Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προχώρησε τα μεσάνυχτα σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, σύμφωνα με τα...

More Articles Like This