Εμπόριο ευαισθησίας

Must Read

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο παιχνίδι γίνεται τον τελευταίο καιρό από την Αριστερά και τους επί πληρωμή υπαλλήλους των ΜΚΟ που την πρεσβεύουν στα νησιά μας.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Με εντελώς προβοκατόρικο τρόπο, φωτογραφίσεις εξαθλιωμένων παιδιών μεταναστών (τα οποία με έντεχνο τρόπο στήνουν οι σκηνοθέτες της λήψης μέσα σε κάδους σκουπιδιών, εντός νεκροταφείων ή τα τραβάνε ρακένδυτοι με καροτσάκια στον δρόμο) διαρρέουν στα ΜΜΕ.

Αυτό το εμπόριο ευαισθησίας, στο οποίο είναι ιδιαίτερα έμπειρη η ελληνική Αριστερά, γίνεται με φανερό σκοπό την πίεση της κοινής γνώμης να ενδώσει στην απαράδεκτη και αντεθνική θέση των «ανοιχτών συνόρων», ώστε να παύσουν ουσιαστικά τα σύνορα και οι έλεγχοι στους μετανάστες στην Ελλάδα, και να διέρχονται ή και να παραμένουν χωρίς κανένα κόλλημα.

Κατ’ αρχάς, να σταθούμε στον προαγωγό αυτού του εμπορίου: στην Αριστερά, την οποία αποτελούν οι πολιτικοί απόγονοι των ανθρώπων που σφάζανε ολόκληρα χωριά στην Πελοπόννησο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος κατά τον συμμοριτοπόλεμο, χωρίς να έχουν κανέναν ενδοιασμό να ρίχνουν γυναίκες και παιδιά μέσα σε πηγάδες, επειδή -δήθεν- ήταν συνεργάτες των χιτλερικών, και η οποία δεν πατάει σε κανένα υπερυψωμένο ηθικό βάθρο για να εμπορεύεται ευαισθησία. Είναι η ίδια Αριστερά που σκλάβωσε δεκάδες λαούς στην Ευρώπη για πολλές δεκαετίες υπό την μπότα του κομμουνισμού, εκείνη που καταδίκασε την Ελλάδα -μέσω του αλόγιστου δανεισμού του ΠΑΣΟΚ- στη φτώχεια και τη δεκαετή κρίση χρέους, την οποία ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει, αυτή ακριβώς που τζόγαρε με το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας, ώστε η «ένδοξη γενιά του Πολυτεχνείου» να έχει τον καταναλωτικό και υλιστικό παράδεισο που ένιωθε ότι της αναλογούσε (και ας ερχόταν σε αντίθεση αυτό με την αντικαπιταλιστική θεώρηση του σοσιαλισμού).

Οπότε δεν μπορούμε να βρούμε την υποτιθέμενη χαμένη ευαισθησία μας από την πολιτική πτέρυγα της Αριστεράς, που την έχει χάσει από τα γεννοφάσκια της.

Ύστερα κανείς δεν έχει το θάρρος να εκφράσει το προφανές, όσο σκληρό και να φαίνεται: τα ελάχιστα (κυρίως ενήλικοι άρρενες είναι οι μετανάστες) παιδιά των Αφροασιατών ισλαμιστών που βλέπουμε στα νησιά μας κάποτε θα μεγαλώσουν. Δεν θα παραμείνουν παιδιά για πάντα.

Ως ενήλικοι ισλαμιστές στην Ελλάδα του 2030 είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστούν τον πολιτισμό μας και εμάς, τους γηγενείς ορθόδοξους Ελληνες, που τους παρείχαμε προστασία; Μία στατιστική μελέτη των ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα πείσει και τον πιο ευαίσθητο. Πολλοί εκ των φονιάδων τρομοκρατών ήταν παιδιά μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς. Μη γελιόμαστε.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This