Παραγραφές

Must Read

Συμπολίτες μου. Διαβάζω ότι αναβλήθηκε πάλι η δίκη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη και σκέφτηκα τις παραγραφές.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Δηλαδή, επειδή πέρασε κάποιος χρόνος, ζωντάνεψε ο σκοτωμένος, βρέθηκαν τα κλεμμένα ή ξεστήθηκαν τα στημένα;

Τι σόι απονομή δικαιοσύνης είναι αυτή; Το έγκλημα έχει ημερομηνία λήξης και, αν περάσει η ημερομηνία, το πετάμε στα σκουπίδια, δηλαδή το παραγράφουμε; Και γιατί τράβηξε 5 χρόνια η «Χ» υπόθεση; Και μήπως κάποιος φταίει γι’ αυτό; «Μα, το λέει ο νόμος» θα πει κάποιος, ενδεχομένως νομομαθής. Να τον βράσω εγώ τέτοιον νόμο, ο οποίος βέβαια φτιάχτηκε για πονηρούς σκοπούς!

Τη μία αρρώστησε ή κωλύεται ο δικηγόρος, την άλλη αρρώστησε ο πρόεδρος, την τρίτη γιορτάζουμε το Πολυτεχνείο, την άλλη την αποκατάσταση της δημοκρατίας, την παράλλη τη θυσία του Ζακ, πάνε τα 5 χρόνια.

Άλλωστε, το είχε τραγουδήσει και ο Γούναρης: «Πώς περνούν τα χρόνια, πώς περνούν». Όντως, περνούν γρήγορα τα χρόνια. Εκείνο που δεν περνάει με τίποτα είναι το δούλεμα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με 343 εγκρίσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Νοικιάζω»

Αφορά ανακαινίσεις και επισκευές σε περίπου 12.500 κενές κατοικίες με σκοπό να διατεθούν για μακροχρόνιες μισθώσεις

More Articles Like This