Οι ψευτοεπανάστατες της αριστεράς

Must Read

Τζάμπα μάγκες. Αυτή είναι η αλήθεια σχετικά με τους επαναστάτες των Βορείων προαστίων. Γιατί από αυτές τις περιοχές στρατολογούν οι διάφορες ομάδες των Antifa. Αυτό το ξέρει καλά όποιος ζει η κυκλοφορεί σε Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή.

  • Από τον Γιώργο Σταφυλά

Στους τοίχους μεσοαστικών και άνω πολυκατοικιών, συχνά πολύ ωραίων, σύγχρονων κατασκευών, διαβάζεις εμετικά συνθήματα μίσους για την κοινωνία και για το έθνος. Φυσικά πρόκειται για τα αποτελέσματα μιας σάπιας, ηθικά παραλυμένης κοινωνίας. Και κυρίως αναδεικνύουν μίσος για την οικογένεια.

Ωστόσο δεν μπορείς φίλε μου να θες επανάσταση  χωρίς να δέχεσαι τις συνέπειες. Αν θες επανάσταση πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τον νόμο. Αναλαμβάνεις ρίσκο ως επαναστάτης. Δεν μπορεί κάθε φορά που η αστυνομία κάνει αυτό που πρέπει εσύ να τρέχεις στην μαμά σου, η στα κανάλια, η στους δικηγόρους, δηλαδή στο σύστημα, κλαψουρίζοντας.

Όπως εσύ παίζεις τον ρόλο του επαναστάτη έτσι και οι αστυνομικοί παίζουν τον δικό τους ρόλο. Δεν μπορείς να αναμένεις λουλούδια όταν εσύ τους πετάς από την ταράτσα ότι βρεις πρόχειρο. Δεν γίνεται να περιμένεις να σε κεράσουν νεραντζάκι όταν σε μπουζουριάσουν.

Αυτό που γίνεται στα κανάλια κάθε φορά που η αστυνομία κάνει απλώς το έργο της καταντάει γελοίο. Ένας στρατός αναλυτών,σχολιαστών, μαμάδων και λοιπών συγγενών είναι εκεί για να καταγγείλει την αστυνομική βία.

Τι επαναστάτης είσαι αν δεν μπορείς να δεχτείς ότι το κράτος που πολεμάς θα απαντήσει με βία; Νόμιμη βία είναι η μόνο  λελογισμένη κρατική βία. Η πολιτεία  λοιπόν δια των οργάνων της κάνει αυτό που οφείλει. Όλα αυτά που παρακολουθούμε τόσες ημέρες στα κανάλια είναι γελοιότητες.

Αν έχει ασκηθεί  υπερβολική βία από τους αστυνομικούς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους αυτό θα αποδειχτεί από την σχετική έρευνα που θα διεξαχθεί από τα αρμόδια όργανα. Οι τηλεδικαστές και οι εφημερίδες της αριστεράς τι θέλουν;

Γιατί δεν βγαίνουν να πούνε ανοιχτά ότι ζητούν προστασία στην αριστερή βία; Γιατί δεν λένε ανοιχτά ότι προστατεύουν τους αγαπημένους τους ψευτοεπαναστάτες;

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Και εκεί η αριστερά έκανε λόγο για παρακράτος και συνωμοσία της κυβέρνησης και ύποπτο ρόλο της εισαγγελέως. Και όλα αυτά επειδή δεν τους άρεσε η εισαγγελική εισήγηση. Οι άνθρωποι ήθελαν μια πολιτική δίκη με ξεκάθαρη καταδίκη του ναζισμού και όλων των μελών της ΧΑ ακόμα και των ψηφοφόρων αν ήταν δυνατόν.

Αλλά όπως αναφέρει η ίδια η εισαγγελέας στην εισήγηση της «οι ιδέες δεν διώκονται». Και αν αντιμετωπίζονταν οι  ιδεολογίες ως αδικήματα τότε θα έπρεπε ο κομμουνισμός σε όλες του τις εκφάνσεις να είναι παράνομος ομού με τον ναζισμό,όπως ήδη συμβαίνει στην ανατολική Ευρώπη.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν τι επιδιώκει η αριστερά. Θέλει πάσει θυσία να διατηρήσει την ιδεολογική της ηγεμονία στην ελληνική κοινωνία γι αυτό πιέζει, χρησιμοποιώντας τα media για ασυλία στην δική της βία.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευρωεκλογές 2024: Εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά στους νέους για την προσκείμενη στον Μακρόν παράταξη

«Οι νέοι 18-24 ετών εγκαταλείπουν τον Μακρόν και το στρατόπεδό του»

More Articles Like This