Η Δύση αυτοκτονεί…

Must Read

«Καλός Μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κρατάει το κεφάλι για να στο κόψουν» είχε πει κάποτε ο Μάρκο Πόλο. 

Την ρήση επανέλαβε πριν λίγο καιρό η Σώτη Τριανταφύλλου με αποτέλεσμα να υποβληθεί εναντίον της μήνυση από τον γνωστό κύριο Δημητρά.

Ωστόσο ο Μάρκο Πόλο μάλλον ήξερε καλύτερα τους Μουσουλμάνους από τον Δημητρά. Και αυτό γιατί η πραγματικότητα πολλές φορές απέχει από αυτό που θα ευχόμασταν.

Στην Νιγηρία οι Ισλαμιστές αποκεφάλισαν έντεκα χριστιανούς. Ακόμα έντεκα μάρτυρες της πίστης πάνω στις ημέρες του εορτασμού της γέννησης του Κυρίου.

Βλέπετε η αριστερά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι οι λαοί διαφέρουν και οι θρησκείες αντανακλούν αυτή ακριβώς την διαφορά.

Για την αριστερά όλοι είναι απλώς άνθρωποι. Έτσι αφηρημένα. Και οι διαφορές μεταξύ τους είναι απλώς ένα κόλπο του κεφαλαίου.

Γνωρίζω μετανάστη από το Πακιστάν ο οποίος στέκει στο ίδιο φανάρι, στην οδό Παπανικολή στα σίδερα Χαλανδρίου, στο ίδιο πάντα πόστο, ζητιανεύοντας τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Όλα έχουν αλλάξει από τότε που τον είδα πρώτη φορά και του έδωσα πενήντα λεπτά. Έχουν περάσει από τότε κάμποσες κυβερνήσεις κάποιες εκ των οποίων ήταν ανεκτικές στην μετανάστευση και κάποιες άλλες σχεδόν υποστηρικτικές προς το φαινόμενο.

Επίσης πάνω στην υπόθεση της ένταξης αυτών των ανθρώπων έχουν χυθεί τόνοι μελάνι και έχουν ξοδευτεί αρκετά δις των Ελλήνων φορολογούμενων. Κι όμως ο τύπος στο φανάρι εξακολουθεί να με χαιρετάει με τα ίδια λόγια όπως και την πρώτη φορά: «ευχαριστώ φίλου», «γεια σου φίλου».

Στα είκοσι χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν έμαθε άλλες λέξεις. Κατά πάσα πιθανότητα ούτε θέλει να μάθει ούτε και μπορεί. Κατά πάσα πιθανότητα ζει μαζί με δεκαπέντε άλλους συμπατριώτες του σε κάποιο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, για τα θρησκευτικά του καθήκοντα επισκέπτεται κάποιο από τα δεκάδες παράνομα τζαμιά της περιοχής και στέλνει πίσω στην πατρίδα του τα όποια λεφτά βγάζει εδώ.

Ζει δηλαδή εντελώς ξεκομμένος από τον τρόπο ζωής της χώρας που τον φιλοξενεί. Και κατά πάσα πιθανότητα του αρέσει αυτό. Με λίγα λόγια δεν θέλει να ενσωματωθεί.

Η Δύση λοιπόν κάνει τεράστιο λάθος που πιστεύει ότι μπορεί να ενσωματώσει αυτούς τους ανθρώπους. Οι Μουσουλμάνοι είναι κάτι διαφορετικό από εμάς. Η Δύση κάτω από την επιρροή των αριστερών ιδεών πιστεύει ότι τα πάντα είναι οικονομία και συνεπώς αυτοί οι άνθρωποι με ένα καλό μισθό θα γίνουν σαν και μας, θα τρώνε χάμπουργκερ, θα βλέπουν MTV και θα διαβάζουν άρθρα για τον γυναικείο οργασμό.

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό. Η Δύση πλανάται πλάνην οικτράν. Η Δύση αυτοκτονεί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντάει στον Γιάννη Πλούταρχο: «Ρε παιδιά, μη ψάχνεστε στα καλά καθούμενα»

Ντόρο προκάλεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη δήλωσή που έκανε χθες μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει,...

More Articles Like This