Αυτό είναι το πιο σκληρό βίντεο που είδες ποτέ και θα σε κάνει να νιώσεις το bullying στο πετσί σου (video)!

Must Read

Ετοιμάζεσαι να τσικνίσεις λογικά… και δεν θέλω να σου χαλάσω τη βραδιά, ούτε να σου κόψω την όρεξη για παϊδάκια!

Αλλά σκέφτηκα πως ακόμη μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί κανένα (σχεδόν) κατάστημα εκεί έξω σήμερα, δεν θα έχει την απαραίτητη υποδομή να υποδεχτεί κανένα συνάνθρωπό μας με αναπηρία. Αν δεν αναρωτήθηκες ποτέ για αυτό, άστο, μην συνεχίσεις την ανάγνωση.

Αλλά σκέφτηκα πως ακόμη μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί να παρκάρει κάποιος συνάνθρωπος μας (μπορεί και εγώ, μπορεί και εσύ) στη θέση ΑμεΑ στο σούπερ μάρκετ. Ή γιατί να παρκάρει μπροστά σε κάθε ράμπα/διάβαση αδιαφορώντας για το συνάνθρωπο. Αν δεν αναρωτήθηκες ποτέ για αυτό, άστο, μην συνεχίσεις την ανάγνωση.

Αλλά σκέφτηκα πως ακόμη μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί ένας πατέρας βγαίνει στα κανάλια και ψάχνει να βρει το δίκιο του, για τα σπασμένα πλευρά του παιδιού του… ενώ οι εκπαιδευτικοί «ψάχνουν για μάρτυρες»! Γιατί μια κοπέλα αυτοκτονεί από τη φοιτητική εστία… και δεν φταίει κανείς. Γιατί η Ελένη και ο Βαγγέλης δεν ζουν. Αν δεν αναρωτήθηκες ποτέ για αυτό, άστο, μην συνεχίσεις την ανάγνωση.

«Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω»

Και εκεί που σκεφτόμουν όλα αυτά… σκέφτηκα (την ώρα που έβλεπα -με παύσεις- το βίντεο) με ένα κόμπο στο λαιμό:

Τι στο διάολο θα απαντήσει η μάνα στο παιδί της που της ζητάει -την ώρα που έχει πλαντάξει και ο πιτσιρικάς κι εκείνη στο κλάμα- ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

Εσύ; Τι θα απαντούσες; Αν δεν αναρωτήθηκες ποτέ για αυτό, δεν θα αναρωτήθηκες και για όλα τα παραπάνω. Και είσαι άμεσα ή έμμεσα ο/η bully του βίντεο (bully, είναι αυτός που κάνει bullying, ο τραμπούκος, αυτός που εκφοβίζει, αυτός που ευθύνεται για την κακή ποιότητα της κοινωνίας μας).

Αν από την άλλη αναρωτήθηκες και έχεις μια απάντησηνα την πεις στο παιδί σου, πριν να είναι αργά. Και κυρίως, να την κάνεις πράξη, μέσα στην καθημερινότητα σου.

Και αφού έφτασες μέχρι εδώ, δες και το βίντεο αν αντέχεις (δεν χρειάζεται να ξέρεις αγγλικά για να καταλάβεις τι λένε… το βλέμμα του πιτσιρικά τα λέει όλα):

Α, και μην αναρωτιέσαι γιατί κλαίει ο πιτσιρικάς και γιατί θέλει ένα μαχαίρι για να πεθαίνει. Γιατί, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, κάποια μίζερα κωλόπαιδα του κάνουν κάθε μέρα τη ζωή δύσκολη στο σχολείο. Και οι πληροφορίες μου λένε πως οι γονείς αυτών τον μίζερων υποκειμένων, είναι όσοι δεν έχουν αναρωτηθεί τίποτα από τα παραπάνω.

Καλή Τσικνοπέμπτη! 

Γ.Ν. Αδαμόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τίτλοι τέλους» για Νικόλαο – Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου

Διαζύγιο παίρνουν ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου, με τη λιτή ανακοίνωση...

More Articles Like This