Ο γκολκίπερ του ΠΑΟ κράτησε ανέπαφη την εστία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (0-0)

Must Read

Με ντυμένο… Σούπερμαν τον Σωκράτη Διούδη, που έκανε εκπληκτική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός στέρησε δύο πόντους από τον ΠΑΟΚ στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

  • Από τον
    Γιώργο Σηφάκη

Ο Ελληνας γκολκίπερ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με το τριφύλλι στο στήθος και έκανε τουλάχιστον έξι σωτήριες επεμβάσεις στερώντας το γκολ σε διαδοχικές ευκαιρίες από τους Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Πέλκα, Ακπομ, Λάμπρου και όποιον άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ επιχείρησε να τον νικήσει.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι για 60 λεπτά αλλά κακοί στην τελική ενέργεια, ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβηκε με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο μέρος κρατώντας περισσότερο την μπάλα, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη. O ΠΑΟΚ είχε τουλάχιστον 10 φάσεις προς την εστία του Διούδη, ο Παναθηναϊκός είχε μόλις μία κλασική στιγμή στο 90′ με τον Καμπετσή και την μπάλα να περνάει έξω. Ο ΠΑΟΚ για δεύτερο συνεχές παιχνίδι των playoffs δεν κατάφερε να κερδίσει, άφησε δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ και πλέον η καρέκλα του Φερέιρα τρίζει επικίνδυνα.

Ο Βιεϊρίνια

Η νέα απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν το μόνο άσχημο, καθώς τραυματίστηκε ο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» αποχώρησε στο ημίχρονο (με τον Λέο Μάτος να περνά στη θέση του), αφού δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ομάδας, έχει υποστεί υπερέκταση γονάτου, κάτι που πάντως δεν προκαλεί ιδιαίτερα μεγάλη ανησυχία. Όπως και να έχει, θα γίνει επανεξέταση και ακριβής εκτίμηση του διαστήματος που θα μείνει εκτός δράσης (αν μείνει, εν τέλει).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Δώνης (73′ Καμπετσής), Ζαχίντ (46′ Αγιούμπ), Μπουζούκης (87′ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης (57′ Ανουάρ), Μακέντα (87′ Νούνες).
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (46′ Μάτος), Βαρέλα, Ινγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (86′ Μαουρίσιο), Ελ Καντούρι, Λημνιός (86′ Σβιντέρσκι), Πέλκας (77′ Ροντρίγκο), Μπίσεσβαρ (46′ Λάμπρου), Ακπομ.

Δώνης: «Κακοί στο παιχνίδι και με προβλήματα»

Ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ότι οι «πράσινοι» δεν έκαναν καλό παιχνίδι.

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Ειδικά για 25-30 λεπτά μέχρι να γίνει η διακοπή ήμασταν κακοί σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε πολλά προβλήματα και όταν κάναμε επίθεση, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι. Είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί είμαστε μια ομάδα που έχουν γίνει τόσα πολλά. Δεν υπάρχει κίνητρο, αρκετά παιδιά έχουν το μυαλό τους στο ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός. Λογικό είναι κι εμείς, οι προπονητές, να βαραίνουμε αυτή τη διαδικασία. Εχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές. Όσο περνάει ο καιρός, το πιθανότερο είναι να μην έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, οπότε θα παίξουν τα παιδιά που θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν» επισήμανε.»

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με τη Βαγιαδολίδ για να επεκταθεί ως το φινάλε της σεζόν ο δανεισμός του Ανουάρ. Σχεδόν απίθανη η παραμονή του Ζαχίντ μετά την 30ή Ιουνίου, ενώ τελείωσε ο Νατζ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This