«Φορτουνάκης»! Ο Ολυμπιακός 3-1 τον ΟΦΗ με κορυφαίο τον Φορτούνη

Must Read

Κρητική υπόκλιση στον πρωταθλητή Ολυμπιακό! Οι παίκτες του ΟΦΗ προέβησαν σε μία… ασυνήθιστη, αλλά τιμητική ενέργεια πριν από την έναρξη του χθεσινού παιχνιδιού με τους «ερυθρολεύκους», χειροκροτώντας τους κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για την κατάκτηση του τίτλου.

Το λεγόμενο «πασίγιο» συνηθίζεται στα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όμως κάτι τέτοιο συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Πειραιώτες έκαναν… περίπατο στο καυτό -λόγω των συνθημάτων από τους οπαδούς που είχαν μαζευτεί στις ταράτσες των τριγύρω σπιτιών- «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας 3-1 των Κρητικών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες (Σα, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Καμαρά) παρέταξε την ομάδα του με αρκετές «ρεζέρβες».
Στο 10′ ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Χασάν από μαρκάρισμα του Κουτρουμπή, ενώ στο 28′ ο Ραντζέλοβιτς με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0. Δοκάρι στο 52′ είχε ο Μπουχαλάκης, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ο Φορτούνης, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Ελ Αραμπί, στο 61′. Το τελικό 3-1 έγραψε με εκτέλεση φάουλ ο Δεληγιαννίδης στο 90+5′. Σημειώνεται ότι ο Χασάν έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς υπέστη τράβηγμα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο. Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα στην Τουρκία ανέφεραν ότι ο Ελαμπντελαουί συμφώνησε με τη Γαλατασαράι.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46′ Γιαννούλης), Κοροβέσης, Βίκτορ (81′ Νάστος), Σακόρ (46′ Βαζ), Στάικος (71′ Σουρνάκης), Ναμπί (85′ Μπράουν), Νοικοκυράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (87′ Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ (88′ Μαρτίνης), Μπουχαλάκης, Καφού, Λοβέρα (88′ Σουρλής), Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Χασάν (26′ λ.τρ. Ελ Αραμπί, 80′ Μπρούνο).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This