Η Λίβερπουλ σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 30 Χρόνια

Must Read

Οι παίκτες της Λίβερπουλ σήκωσαν επιτέλους το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ την Τετάρτη σε μία πανέμορφη τελετή μέσα σε ένα άδειο Anfield μετά από μια συναρπαστική νίκη 5-3 επί της Τσέλσι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Ο πρώτος αγγλικός τίτλος του συλλόγου έπειτα από 30 χρόνια είχε σφραγιστεί πριν από σχεδόν ένα μήνα με επτά παιχνίδια να απομένουν, μετά από την διακοπή τριών μηνών λόγω της πανδημίας COVID-19.

Ο Κέννυ Νταλγκλίς, ο τελευταίος προπονητής της Λίβερπουλ που κέρδισε τον τίτλο, φόρεσε τα μετάλλια στους παίκτες φορώντας κόκκινη μάσκα προσώπου πριν παραδώσει το τρόπαιο στον αρχηγό Τζόρνταν Χέντερσον που το σήκωσε στον νυχτερινό ουρανό καθώς πυροτεχνήματα και κονφεττί γέμισαν τον αέρα.

Η Λίβερπουλ πέρυσι έχασε την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας παρά την εξαιρετική σαιζόν της εξαιτίας της Μάντσεστερ Σίτι που πραγματοποίησε μία ιστορική χρονιά. Έτσι η φετινή κατάκτηση του τροπαίου μετά την περυσινή πικρία πρέπει να είναι ακόμη πιο γλυκιά για τους νυν πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως οι οπαδοί πρέπει να ετοιμαστούν ένα μεγάλο πάρτι μόλις τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This