Και με τη… βούλα στην «Ένωση» ο Τυνήσιος διεθνής αμυντικός Νασίμ Χνιντ

Must Read

«Δόξα τω Θεώ» έγραψε ο Χνιντ σε ανάρτηση με φωτογραφίες του από τα γραφεία της ΑΕΚ, δείχνοντας την ανακούφισή του που όλα πήγαν καλά και έστω με περιπετειώδη τρόπο η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε.

Το σίριαλ λοιπόν της «Ένωσης» είχε… happy end, καθώς ο Τυνήσιος στόπερ έφτασε στην Αθήνα, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους». Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ, καθώς ο Μάσιμο Καρέρα έψαχνε έναν παίκτη για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Τη φετινή σεζόν ο Χνιντ μέτρησε 16 συμμετοχές με τη Σφαξιέν.

Ο 23 ετών ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα της «Ένωσης», μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ο Νασίμ Χνιντ γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1997 στην πόλη Ζαρζίς της Τυνησίας. Εχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται ως στόπερ. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Θέλω να κερδίσω τίτλους. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΚ».

Αντίθετα, ο Ντάμιαν Σιμάνσκι υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση καθαρισμού του αχίλλειου τένοντα του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ Λάκη Νικολάου και αναμένεται πλέον να επιστρέψει στα γήπεδα σε τουλάχιστον τρεις μήνες. Την Παρασκευή θα πάρει εξιτήριο, ενώ θα του τοποθετηθεί νάρθηκας και για δύο εβδομάδες δεν θα μπορεί να κάνει την παραμικρή κίνηση. Έτσι, η «Ένωση» θα χάσει για πολύ μεγάλο διάστημα τον Πολωνό, που δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζεται πριν από τον Νοέμβριο.

Τέλος, οριστικά την Κυριακή στις 7.μ.μ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και με τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This