«Δικέφαλοι» για… τρίποντο! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ

Must Read

Το ντέρμπι «Δικεφάλων» δεσπόζει στο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ αυτό το Σαββατοκύριακο! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που είναι κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι. Φυσικά προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι γίνεται χωρίς θεατές και ο παράγοντας έδρα δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Παράλληλα, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, με τελευταίο τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αντρέ Σιμόες, που τον αφήνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τους Γιώργο Σηφάκη και Χάρη Δάντση, οι Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γαλανόπουλος, Λόπες, Μπακάκης και ο Σαρδέλης συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα και δεν υπολογίζονται. Στα ευχάριστα, η επιστροφή των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο που τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Καρέρα για το ματς της Κυριακής.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού ο Χοσέ Κρέσπο είναι ο μοναδικός παίκτης στον οποίο δεν υπολογίζει ο Αμπέλ Φερέιρα.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στην Αθήνα για το διπλό και είναι βέβαιο ότι, όπως και η ΑΕΚ, θα πολεμήσει για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Από εκεί και πέρα, με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον μαχητικό Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε, πολλοί εκ των διεθνών των «ερυθρολεύκων» επέστρεψαν στη βάση τους χθες, ενώ ακολουθεί και η πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, θα αναγκαστεί να αλλάξει τη συνταγή του προκειμένου να μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες, που προέρχονται από μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Στην κορυφή

Τον τίτλο του φαβορί θα επιδιώξει να πάρει ο Αρης, που υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Αμφίρροπη μάχη αναμένεται αυτή του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την Κυριακή, εκτός του ντέρμπι «Δικεφάλων», ξεχωρίζει η κόντρα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ». Εξάλλου, από τον πάγκο των «πρασίνων» απομακρύνθηκε ο Ντάνι Πογιάτος και τη θέση του έχει συμφωνήσει να πάρει ο πολύπειρος Λάζλο Μπόλονι. Επίσης αύριο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με το Λαμία – Παναιτωλικός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This