Το πανό του Ολυμπιακού που «τα χώνει» στην κυβέρνηση και οι… ευχές της ΑΕΚ προς τη Μαρσέιγ! (video)

Βροντερό παρών από τους «ερυθρόλευκους» στις κενές κερκίδες

Must Read

Μπορεί οι κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» να παραμένουν άδειες από φιλάθλους, όμως οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί φρόντισαν να δώσουν «βροντερό παρών» με τα πανό που… άπλωσαν πάνω τους! 

Μάλιστα, το γεγονός ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο, τελικά, παρά τις πρόσφατες εξαγγελίες, έδωσε την αφορμή να στείλουν ένα… οργισμένο μήνυμα προς την Κυβέρνηση: «Μας αντιμετωπίζετε σαν υπανθρώπους. Η υπομονή εξαντλείται».

Θυμίζουμε πως η υγειονομική επιτροπή είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, κάτι που βρήκε, τελικά, αντίθετη την Κυβέρνηση, λόγω της απότομης αύξησης των νέων κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Αποθέωση της Μαρσέιγ από οπαδούς της ΑΕΚ

Νωρίτερα σήμερα, αντιπροσωπία των οργανωμένων φίλων της «Ένωσης», έδωσε το «παρών» στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενείται η αποστολή της Μαρσέιγ, με σκοπό να ξεπροβοδίσει μέσα σε… αποθέωση και με καπνογόνα τους ποδοσφαιριστές της!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι αδελφοποιημένοι εδώ και χρόνια με αυτούς της γαλλικής ομάδας και έσπευσαν να το αποδείξουν και στην πράξη (αγνοώντας, φυσικά, τις προτροπές για τον κορωνοϊό), υποστηρίζοντας την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League.

Και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι αεκτζήδες μόνο… κόσμια δεν εκφράστηκαν (όχι, δηλαδή, πως περιμέναμε κάτι διαφορετικό):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This