Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού επικρατώντας με 2-1 στο ντέρμπι των αιωνίων! (video)

Οι ερυθρόλευκοι μείωσαν το σκορ λίγο πριν το φινάλε, με γκολ του Ελ Αραμπί

Must Read

Με εντυπωσιακή νίκη 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού έληξε το «ντέρμπι αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, με τους «πράσινους» να «σπάνε» το αήττητο σερί των ερυθρόλευκων τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Βραζιλιάνου Μαουρίτσιο και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 73ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Σανκαρέ, με τους φιλοξενόμενους να μειώνουν το σκορ στο 82′ με τον Ελ Αραμπί, σε μια φάση η οποία θύμιζε… φλιπεράκι!

Με τον δεύτερο σκόρερ να αποδεικνύεται καθοριστικός για τους «πράσινους», το τριφύλλι κατάφερε να αντέξει στην ασφυκτική πίεση που δέχτηκε από τον αντίπαλό του και να φτάσει στο «τρίποντο», τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ζήτησε (δεύτερο) πέναλτι στο 88′, για χέρι στο τείχος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ενώ ένα, μόλις, λεπτό αργότερα ανάγκασε τον Διούδη σε φοβερή απόκρουση, σε σουτ του Μασούρα.

Στο 90’+4′, εξάλλου, ο Μπα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για μαρκάρισμα στον Καρλίτος, με τον ερυθρόλευκο στόπερ να αποχωρεί σε έξαλλη κατάσταση και τον Σεμέδο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Τα γκολ: 6′ Μαουρίσιο, 73′ Σανκαρέ / 82′ Ελ Αραμπί

Οι συνθέσεις των δύο αντιπάλων:

Παναθηναϊκός (Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Ενγμπακοτό, Καμπετσής, Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν.

  • Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

https://youtu.be/wrRNp1NMwcA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This