Γκολ – όνειρο ο Εμπαπέ και η Παρί 1-0 τη Ρεάλ στο… 94′

Must Read

Το «χρυσό παιδί» του Γαλλικού ποδοσφαίρου, ο Εμπαπέ μπορεί τη νέα σεζόν να φορά την άσπρη φανέλα της Ρεάλ, να έχει συμφωνήσει με ένα συμβόλαιο – μαμούθ ύψους 50 εκ. ευρώ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κεράσει… φαρμάκι την προσεχή του ομάδα.

Με γκολ – όνειρο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (απέφυγε Αλάμπα και Βάθκεθ πριν πλασάρει τον Κουρτουά) κράτησε ζωντανή την Παρί Σεν Ζερμέν στην υπόθεση πρόκριση σε ένα ματς που η «βασίλισσα» το είχε φέρει στα μέτρα της.

Αν δεν υπήρχε ο σκόρερ, τότε κορυφαίος του αγώνα θα ήταν ο 29χρονος Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά. Όχι μόνο γιατί έδιωξε σε κόρνερ το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μέσι στο 62′ (ανατροπή του Εμπαπέ από τον Καρβαχάλ), αλλά ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε για να σταματήσει τους παριζιάνους που ως γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς.

Η Ρεάλ με διπλή ζώνη άμυνας, πήγε για να μη χάσει και να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς στο Μπερναμπέου. Φάνηκε να τα καταφέρνει, αλλά στις μέρες μας τα ματς δεν τελειώνουν στο 90, αλλά με το σφύριγμα της λήξης

Κίτρινη: Καζεμίρο (37′ – δεν παίζει στη ρεβάνς), Βεράτι (40′), Μεντί(57′-δεν παίζει στη ρεβάνς), Ντανίλο (62′), Κιμπεπέ (83′), Ροντρίγκο (83′), Παρέδες (90+).

Θεατές: 47.929

Παρί Σ.Ζ: Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Παρέδες, Ντανίλο (87′ Γκέιγ), Βεράτι, Ντι Μαρία (73′ Νεϊμάρ), Μέσι, Εμπαπέ.

Ρεάλ Μ.: Κουρτουά, Καρβαχάλ (72′ Λούκας Βάσκεθ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Καζεμίρο, Μόντριτς(82′ Βαλβέρδε), Κρόος, Ασένσιο (72′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (88′ Μπέιλ), Βινίσιους (82′ Αζάρ).

Έγραψαν ιστορία…

*21 τελικές προσπάθειες είχε η Παρί και μόλις τρεις η ρεάλ που αποτελούν αρντηικό ρεκόρ σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ από τη περίοδο 2003-04.

*Η Παρί έφθασε τις δύο νίκες σε αγώνες με τη Ρεάλ στη διοργάνωση. Δύο ματς τελείωσαν ισόπαλα και σε τρία νίκησε η «βασίλισσα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This